14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop RAC ianuarie 2016: este posibilă o cerere în căsătorie

Horoscop RAC ianuarie 2016: este posibilă o cerere în căsătorie

De ceva vreme te preocupă cariera şi situaţia locativă, dar în ianuarie poţi să-ţi iei gândul de la aceste probleme şi să te focusezi mai mult pe viaţa sentimentală. Dacă ai deja o relaţie serioasă, există posibilitatea unei cereri în căsătorie imediat după Luna nouă din jurul datei de 9 ianuarie, iar această cerere ar putea fi făcută chiar de tine. Contextul astral este destul de aglomerat în această perioadă, cu multe planete în casa angajamentelor – Mercur, Pluto, Soarele – li chiar Luna Nouă, în consecinţă universul te va împinge de la spate, chiar dacă intenţionai să mai aştepţi pentru a găsi momentul oportun. Schimbările sunt benefice, aşadar, lasa-te purtat de val.

Cuplurile care au deja o relaţie oficializată încep să-şi construiască obiective serioase împreună pe termen mediu şi lung. Jupiter aspectează favorabil casa călătoriilor, a comunicării şi a contractelor, deci vei fi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul/partenera de viaţă. Marte te va ghida prin zona sentimentală  pe tot parcursul lunii până pe 5 martie, deci vei primi multe dovezi de iubire şi afecţiune din partea partenerului, fie cel actual, fie unul nou. Dacă nu iei în calcul o nuntă imediată, poţi să te gândeşti la o asociere profesională cu o persoană de încredere. 

Daca nu ai fost prea fericit până acum, sunt şanse să te regăseşti printre nativii născuţi în jurul datei de 8 iulie, care au resimţit opoziţia lui Pluto cu Soarele. În schimb, dacă te-ai simţit bine în relaţia ta, este posibil ca un competitor sau un partener de afaceri să-ţi fi creat ceva probleme. Chiar dacă te simţi atras de oamenii cu personalitate, atunci când te implici într-o relaţie ai sentimentul că eşti dominat sau tratat uneori ca un subaltern. De aceea, este nevoie să-ţi arăţi nemulţumirile cu curaj.

Uranus nu este foarte prietenos cu Luna Nouă şi vei resimţi acest lucru printr-o stare de uşoară dizarmonie şi dezaprobare din partea partenerului/partenerei de viaţă legat de chestiuni importante pentru tine care ţin de alegerile în carieră pe care intenţionezi să le faci. Obiecţiile ţi se vor părea neaşteptate sau vei fi în ipostaza de a rămâne fără replică la aflarea unor veşti neaşteptate la locul de muncă sau din partea unei cunoştinţe. De asemenea, este posibil să te revolte modul în care un concurent îşi schimbă brusc tactica, intrând neaşteptat pe teritoriul tău. Şi acest lucru te va face să iei în calcul chiar o schimbare a locului de muncă sau să intri într-o altă echipă la job. Totul se va întâmpla cu repeziciune, dar vei fi în stare să iei deciziile corecte. Uranus te va ajuta să-ţi identifici punctele slabe şi punctele forte.

Va trebui să ai grijă la latura financiară în special în cele patru zile din preajma Lunii pline, pe 23 ianuarie. Va fi perioada ideală pentru un bilanţ contabil şi să-ţi achiţi datoriile. Când este Lună plină, de regulă productivitatea se află la cote maxime, de aceea cu cât finalizezi mai repede lista de cheltuieli şi venituri, cu atât de mult cresc şansele de a obţine o refinanţare la un credit. Liber profesioniştii îşi aproximează cu greu veniturile şi în acest caz, pentru a vă uşura efortul, puteţi apela la un consilier de credit. Dacă vreţi să faceţi o ipotecă, un împrumut în leasing sau doar o infuzie de capital din orice motiv, stabiliţi-vă întânirea cu consultantul bancar pe 13 ianuarie, când aveţi şanse mari să primiţi veşti bune datorită influenţei benefice şi generoase a planetei Jupiter, bine aspectată de Soare. Dar, atenţie, chiar dacă obţineţi acum aprobarea pentru un leasing, amânaţi pentru luna februarie cumpărarea maşinii, pentru că veţi avea ocazia să găsiţi un model mai bun.  

Şi nu uitaţi că în tot acest context favorabil negocierilor pe teme financiare din luna ianuarie, veţi avea multe oportunităţi de a trăi şi clipe romantice în prima lună a anului, şi asta cu ajutorul planetei Marte, care se va afla în Scorpion. Aşadar, cu un mic efort, în această lună se vor materializa multe dintre dorinţele Racilor. 

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă