6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

HOROSCOP RAC IULIE. Patru corpuri cereşti se vor aduna în Rac, luna asta, care este, de altfel, luna naşterii tale. Mercur, Venus, Soarele şi luna nouă din 4 iulie, vor da startul unui nou ciclu anual. Acesta este momentul în care trebuie să lansezi ceva important pentru tine. Neptun îţi va da inspiraţie, iar Marte, aflat acum în casa a cincea, te va ajuta să găseşti soluţii creative la toate problemele. S-ar putea să te loveşti de un obstacol în calea ta spre atingerea unui scop profesional sau personal, sub forma unui partener alternativ care nu vede lucrurile exact ca tine. Această persoană poate să pară formidabilă la început, dar cum vei beneficia de un puternic suport astral în altă zonă a chartei tale, vei avea suficientă tărie să câştigi găsind o cale de mijloc.

Timp de patru zile înainte şi după luna plină din Capricorn, din 19 iulie, probabil că se va concretiza un parteneriat sau chiar o căsătorie. Te-ai putea logodi sau căsători, sau ai putea face astfel de promisiuni persoanei cu care te întâlneşti acum. Sau ai putea accepta un parteneriat profesional şi ai putea deschide discuţii despre cum ar putea funcţiona acesta şi cum vor arăta articolele din contractul de asociere. În acest sens profesional, ai putea forma un parteneriat de afaceri sau ai putea angaja un expert, cum ar fi un publicist sau un agent, sau chiar un avocat specializat pe domeniul din care ai nevoie de sfaturi. Acea lună plină va fi în unghi ideal cu Marte, aşa că sigur vei fi gata de acţiune. Saturn, guvernatorul Capricornilor, este şi el în unghi bun şi, deşi este cam departe, poate adăuga alegerii tale stabilitate pe termen lung. Totuşi, Pluto se va opune Soarelui, aşa că ai grijă de banii tăi şi de modul în care sunt gestionaţi. Ar fi mai bine să semnezi efectiv documente în august din cauza curenţilor încrucişaţi din iulie. Vei fi puternic de această lună plină, dar la fel va fi şi partea adversă. S-ar putea să fie nevoie de foarte multă energie pentru a se ajunge la un acord. Nu fi impulsiv când vorbeşti cu şefii şi alte persoane importante şi alege-ţi cu atenţie cuvintele.

Sub aspect romantic, perioada cea mai bună pentru tine va fi între 1 şi 10 iulie, când Venus va fi în Rac. O zi specială va fi 6 iulie, când Venus în Rac şi Marte în Scorpion îţi vor aduce ocazii nemaipomenite de a fi fericit.

O altă zi de aur va fi 8 iulie, când mesagerul înaripat Mercur şi planeta aducătoare de noroc Jupiter, vor fi în sincron. În această zi, ai putea primi veşti foarte bune pe email sau printr-o scrisoare; sau ţi s-ar putea cere să semnezi documente, iar dacă aşa vor sta lucrurile semnează-le pentru că vei avea un succes deosebit. Se pare că vei avea parte şi de călătorii, aşa că pleacă vineri noaptea, pe 8 iulie, şi stai cât de mult poţi, poate chiar până pe 17 iulie.

În carieră, cum Marte în sfârşit nu mai e retrograd, vei avea parte de progrese impresionante. Păstrează-ţi traiectoria şi mergi în continuare spre succes, chiar dacă ai impresia că nimeni nu observă. Astrele se vor asigura că persoane foarte importante îţi acordă mai multă atenţie decât crezi. Până în octombrie îţi vei pregăti traseul spre o promovare. Sau, dacă ai propria afacere, fii pregătit să atragi un nou client, prestigios.

Sub aspect romantic, iulie s-ar putea dovedi o lună uimitoare, pentru că Marte, care trece acum prin sectorul dragostei adevărate, îţi va scoate în cale unele dintre cele mai bune ocazii din acest an. Dacă speri să te împaci cu o persoană pe care o iubeşti dar pe care se pare că ai pierdut-o, acum e momentul să faci o mişcare. Dacă eşti singur, fă un efort să ieşi mai mult în societate înainte ca munca să pună stăpânire pe tine în august.

Dar, indiferent dacă eşti căsătorit sau nu, dacă eşti singur sau în cuplu, călătoriile scurte în jurul locuinţei par să aprindă scânteia iubirii, pentru că Jupiter se află în casa excursiilor scurte, făcând aceste deplasări deosebit de distractive.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă