6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop RAC mai 2016: vei relua legătura cu prieteni din copilărie

Horoscop RAC mai 2016: vei relua legătura cu prieteni din copilărie

HOROSCOP RAC MAI. Luna mai ţi-a pregătit o mulţime de momente plăcute. Este o lună sentimentală, în care îţi vei aminti de vremuri apuse care te-au făcut fericit şi poate vei căuta metode de a recreea acele momente. Este chiar o idee bună. 

Pe 3 mai, te-ai putea întâlni cu un vechi prieten, cu care vei depăna amintiri vesele „de pe atunci”. Cinci din cele opt planete vor fi retrograde în mai – Marte, Mercur, Jupiter, Saturn şi Pluto – şi de aceea vei fi atât de preocupat de trecut.

Prietenii vor începe să deţină un rol mai mare şi mai pronunţat în viaţa ta, odată cu luna nouă din 6 mai. Jupiter este planeta norocului şi Pluto este legat de transformare şi succes, iar ambele corpuri cereşti vor susţine această lună nouă. Asta sugerează că vei participa la o reuniune care va fi organizată într-un loc frumos, în care vei merge cu maşina, autobuzul sau trenul. Evenimentul va fi cu ţinută festivă şi-ţi va rămâne imprimat în memorie. Va fi cu siguranţă o reuniune de la care nu vei dori să lipseşti. Dacă vei da chiar tu o petrecere la începutul lui mai, aceasta va fi deosebit de reuşită. Se pare că vei avea un partener care-ţi va susţine toate eforturile. Venus va fi în Taur, un semn de pământ care se potriveşte perfect cu elementul tău – apa. Până pe 24 mai, toţi prietenii te vor căuta şi vei avea toate motivele să simţi că timpul tău liber capătă un cu totul alt sens, mai revigorant.

Între timp, la serviciu, se vor aduna proiectele. De când Marte a intrat în casa a şasea, a muncii, la începutul lunii  martie, şefii şi clienţii tăi au devenit foarte solicitanţi. Tu îţi iei sarcinile în serios şi este hotărât să fii minuţios şi atent cu ei. Saturn se află în casa proiectelor din charta ta şi se ştie că această planetă cere concentrare asupra tuturor sarcinilor. Vei continua să munceşti din greu – chiar şi la nivel internaţional – până la sfârşitul lui septembrie, cu o pauză de respiraţie în iunie şi iulie. Chiar şi aşa, stabileşte mici pauze regulate pentru a te odihni şi poate ar fi bine să-ţi programezi şi un masaj din când în când. În apropiere de luna plină din 21 mai, vei termina un proiect sau vei ajunge într-o fază esenţială cu unul foarte mare. Vei primi veşti foarte bune referitoare la veniturile tale pe 3 mai, graţie colaborării dintre Soare şi Jupiter.

Pe de altă parte, casa a şasea, unde-şi au sediul toate activităţile tale, guvernează şi starea ta de sănătate. Aşadar, dacă ai urmat unele tratament, în apropiere de 21 mai le vei termina. Cum Marte rămâne în această zonă a chartei tale toată luna mai şi apoi din august până la sfârşitul lui septembrie, se pare că va trebui să continui să respecţi indicaţiile medicului pentru a evita agravarea situaţiei. Dacă vei da atenţie sănătăţii tale, astrele sugerează că te vei simţi cu mult mai bine în octombrie.

Este o lună ocupată, activă, dar vei avea nevoie de răbdare şi voinţă pentru a te întoarce la proiectele terminate deja şi a le îmbunătăţi. Suntem cu toţii în aceeaşi barcă – este important să mai aruncăm o privire asupra acelor sarcini sau a relaţiilor trecute. Dacă tânjeşti după împăcarea cu o fostă iubire, acum este momentul să acţionezi.

În dragoste şi prietenie, luna aceasta va fi de neuitat, pentru că micile planete vesele se vor alinia pentru a-ţi aduce valuri de distracţie, mai ales în prima jumătate a lui mai şi în ultimele zile, când Marte intră în Scorpion. Marte se pregăteşte să-i aducă experienţe uimitoare în dragoste în iunie şi iulie, aşa că fii pregătit. 

Urmărește site-ul www.romanialibera.ro pentru a afla previziunile complete pentru luna mai. Previziunile vor fi postate in data de 1-2 mai.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă