22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop RAC martie 2016: este luna în care ai putea decide să...

Horoscop RAC martie 2016: este luna în care ai putea decide să te căsătoreşti

Corpurile cereşti prietenoase cu zodia ta sunt înghesuite în casa călătoriilor şi a studiilor superioare, aşa că vei simţi nevoia să-ţi lărgeşti orizontul.

Călătoria la mare distanţă pe care vei decide să o faci luna aceasta, după Eclipa de Soare şi Luna Nouă din 8 martie, va fi un mijloc ideal de a-ţi petrece timpul liber. Dacă nu vei putea pleca, concentrează-te să iei calificative bune la examenele de admitere în învăţământul superior, sau programează-ţi interviuri şi trimite aplicaţii pentru a-ţi alege facultatea. Continuă aceste activităţi şi după 8 martie. Luna asta, piesele din planul tău se vor potrivit destul de uşor în puzzle-ul de ansamblu. Poţi folosi această energie şi la o scară mai mică, înscriindu-te la diverse cursuri extraşcolare sau actualizându-ţi specializarea. La fel de bine, ai putea alege un curs care să te ajute să te relaxezi în timpul liber, cum ar fi gătitul sau o limbă străină, sau poate chiar poezia modernă.

O altă zonă importantă pentru tine în această perioadă este cea legislativă. Aşadar, dacă aştepţi vreo sentinţă, e posibil să fii mulţumit de rezultat.

La serviciu, dacă lucrezi în mass media, o oportunitate deosebită îţi va cădea practic în braţe. S-ar putea să fii trimis să faci un articol în locuri necunoscute şi cu persoane noi. Sau poate tu vei fi subiectul unei poveşti care va apărea într-o publicaţie de peste hotare. Oricum ar fi, pare foarte promiţător.

Marte va lumina luna asta sectorul muncii tale de zi cu zi, aşa că va trebui să ai grijă să programezi bine ceea ce ai de făcut pentru a reuşi să respecţi termenele de finalizare şi, în acelaşi timp, să-ţi satisfaci nevoia puternică de aventură prin călătorii şi studii. Vei putea găsi o metodă să realizezi această balanţă, dacă vei fi organizat.

Eclipsa Lunară din 23 martie te va afecta, mai ales dacă eşti născut în ultima parte a lunii iunie. Dacă nu ai acordat atenţie casei tale şi modului în care ai dori să schimbi lucrurile în acest an, Eclipsa te va motiva să acţionezi rapid în aceste direcţii. Ai putea decide să te muţi, voluntar sau de nevoie. Ia în calcul să cauţi un apartament în care-ţi poţi face un birou, pentru că Marte va fi înclinat de această Eclipsă, aşa că vei fi nevoit să lucrezi și de acasă în săptămânile care urmează. Luna guvernează Racii, aşa că Eclipsele Lunare au întotdeauna un efect puternic asupra ta. În apropiere de 23 martie, ceva se va termina şi probabil vei deveni sentimental, dar altceva va începe curând.

În dragoste, dacă te vezi deja cu cineva de mult timp, te vei gândi tot mai serios să-ţi iei un angajament. Pluto, planeta care guvernează sectorul iubirii din zodia ta, trece prin casa căsătoriei, ceea ce te face să te gândeşti mai mult la viitorul relaţiei tale.

Dacă trebuie să semnezi un contract, ai la dispoziţie una dintre cele mai bune zile ale anului – poate chiar cea mai bună din ultimii cinci ani – 16 martie. Această zi va fi strălucitoare pentru toate proiectele din domeniul comunicării. Ai putea să scoţi pe piaţă o aplicaţie, să semnezi un contract cu o editură pentru o carte sau să lansezi un blog nou. Ceea ce vei face pe 16 martie se va dezvolta şi-ţi va aduce profituri impresionante.

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă