12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP RAC septembrie 2015. Călătorii şi victorii profesionale

HOROSCOP RAC septembrie 2015. Călătorii şi victorii profesionale

Începi luna septembrie cu o călătorie de neuitat în ţară sau în străinătate. Fă-ţi bagajele astfel încât să fii pregătit(ă) pentru schimbări de vreme sau planuri.

Mercur este retograd din 17 septembrie până în 9 octombrie. Astfel, dacă vrei să îţi cumperi o maşină sau un aparat electrocasnic, ar fi bine să profiţi de ofertele pe care le găseşti în prima jumătate a lunii.

În zilele de 12, 13, 13 şi 14 septembrie, ai şansa să pleci într-o altă călătorie, cel mai probabil la munte, singur(ă) sau alături de persoana iubită.

Totuşi, pentru că din 17 septembrie Mercur este retrograd, ar fi bine să fii atent(ă) la portofel, ochelarii de vedere ori soare sau alte obiecte, dar şi să îţi etichetezi valizele, cu numele şi numărul de telefon.

În jurul zilei de 27 septembrie, primeşti o veste importantă în plan profesional – un client sau un şef îşi anunţă demisia. Deşi nu îţi va pica bine, relaxează-te, tot răul va fi înspre bine.

Din a treia săptămâna a lunii septembrie, cheltuielile tale se micşorează şi îţi refaci stabilitatea financiară.

De asemenea, pe parcursul lunii ai multe oportunităţi să înscrii victorii profesionale, care îţi cresc veniturile şi îţi îmbunătăţesc statutul la serviciu.  

Dacă iei o decizie bună în 23 septembrie, te vei bucura de efecte pozitive pentru o lungă perioadă de timp.

Din 17 septembrie, relaţia cu partenerul se îmbunătăţeşte sau, dacă eşti singur(ă), îţi cresc şasele să întâlneşti o persoană alături de care să începi o relaţie.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă