15.4 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP SĂGETĂTOR august 2015. Progres în toate aspectele importante

HOROSCOP SĂGETĂTOR august 2015. Progres în toate aspectele importante

În luna august, progresezi în toate aspectele pe care le consideri importante, mergi într-una sau mai multe călătorii în ţară sau în străinătate şi faci planuri pentru un proiect de care te vei ocupa alături de persoane cu backgrounduri total diferite.

De asemenea, te pregăteşti pentru un program de studiu la o universitate, îţi publici un manuscris sau îţi prezinţi un proiect la care ai lucrat mult.

Încă de la începutul lunii, realizezi că ai cheltuit mult în ultima perioadă şi, prin urmare, începi să economiseşti, chiar dacă ai venituri suficient de mari încât să nu te îngrijorezi.

În 26 august, cea mai norocoasă zi a anului, ai o oportunitate excelentă în carieră, care îţi poate atuce atât prestigiu, cât şi profit.

De altfel, din 11 august până în 6 septembrie 2016, ai succes în carieră – îţi este recunoscut potenţialul, primeşti oferte de muncă excelente, te dezvolţi foarte mult în domeniul tău de activitate şi înscrii numeroase victorii profesionale.

Spre sfârşitul lunii august, te confrunţi cu o problemă legată de apă – de exemplu, o inundaţie sau o neregulă cu factura.

Ziua de 29 august este excelentă pentru un proiect de redecorare – găseşti exact ceea ce îţi doreşti, la  preţuri neaşteptat de mici. 

Cele mai citite

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Un avion a aterizat forțat pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr

Duminică, un avion de dimensiuni reduse a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol în zona localității Vurpăr. Deși situația a fost...

Ciolacu și ceilalți lideri PSD au lansat-o pe Firea spre Primăria Capitalei. Administrația nu trebuie să aibă culoare politică, susține premierul Ciolacu

Senatoarea Gabriela Firea, șefa filialei PSD București, s-a înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, avându-i alături la acest eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă