15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SĂGETĂTOR ianuarie 2016: vei străluci ca o adevarată vedetă

Horoscop SĂGETĂTOR ianuarie 2016: vei străluci ca o adevarată vedetă

Un An nou strălucitor te aşteaptp şi eşti decis să lucrezi la partea de finanţe pentru a reuşi să creşti teancul de bani pentru zile negre. Faci alegerile potrivite, la fel de bine ca un contabil, având grijă de fiecare capitol: câştiguri, cheltuieli, investiţii şi economii. În acest an, Jupiter va staţiona în casa a X-a a prestigiului în carieră şi a faimei până pe 9 septembrie, aşadar focusarea ta pe aspectele ce ţin de carieră va fi maximă. La acest capitol vei construi câte puţin în fiecare lună şi în cele din urmă vei ajunge acolo unde ţi-ai dorit în viaţa profesională.

În această lună trebuie să fii pe fază pe 13 ianuarie, când abilităţile tale se vor împleti aproape perfect cu câştigurile din muncă şi vei fi recompensat pe măsura eforturilor depuse, şi asta graţie conjucţiei favorabile dintre Soare, planeta ta dominantă, şi aducătorul de noroc Jupiter. Vei străluci pe scenă ca o adevarată vedetă, vei fi subiect de discuţii şi vei câştiga şi mai mulţi bani. Luna viitoare vei avea parte de evenimente şi mai deosebite pe plan profesional, în preajma Lunii pline de pe 22 februarie. Între timp, bateţi în cuie succesul, cum se spune!

Marte se află în Scorpion, dar odată ce va intra în Săgetator, pe 5 martie, vei fi într-o poziţie puternică şi vei rezolva orice problemă cu uşurinţă. Între timp, în această lună vei fi puţin în umbră, vei lucra în spatele scenei, şlefuindu-ţi proiectele şi idealurile. Apoi, peste doar câteva săptămâni vei radia de bucurie în faţa reflectoarelor. Săgetatorul este renumit pentru talentul cu care ştie să se descurce cu detaliile în ultimul minut, dar cu Jupiter în Fecioară vei duce la bun sfarşit impecabil aproape orice astfel de manevre, vei reuşi să asamblezi cu dexteritate puzzle-ul fiecărei acţiuni, de la început la sfârşit.

Mercur va fi retrograd între 5 şi 25 ianuarie, aşa că amânăţi toate întâlnirile de lucru importante pentru luna februarie (o lună favorabilă din mai multe puncte de vedere) sau pentru martie. Vei intra acum într-o nouă fază a existenţei tale în care felul cum plantezi şi îngrijeşti fiecare aspect al vieţii tale va avea puterea să dea roade potrivite pentru mulţi ani de acum încolo. Desigur, acest lucru presupune un efort constant din partea ta, dar se pare că vei face totul cu dăruire şi abnegaţie.

În astrologie, sincronizarea este totul, deci în ianuarie ar fi bine să te concentrezi pe muncă şi, în perioada în care Mercur este retrograd, fă-ţi planuri fără să treci la acţiune. În acest mod vei fi pregătit să-ţi lansezi proiectele în februarie şi în martie, când te vei mişca rapid şi decisiv pentru a obţine rezultatele dorite. S-ar putea să pleci într-o călătorie la drum lung în jurul datei de 23 ianuarie, când va fi lună plină. Îţi vei dori cu ardoare să cunoşti locuri noi, oameni noi, culturi şi tradiţii noi şi intrând în contact cu diverse culori, sunete, arome, mirosuri şi idei te vei bucura de noi experienţe. Dacă nu vei putea călători, atunci probabil te vei înscrie la vreun curs în această lună sau te vei apuca de vreun proiect media care să te entuziasmeze foarte mult prin munca de cercetare care te va purta spre un nou tărâm.

Dacă eşti de profesie avocat sau doar te vei afla într-o sală de judecată, un verdict important va fi pronunţat în cele patru zile din preajma datei de 23 ianuarie şi te vei strădui să obţii o sentinţă favorabilă. În aceasta lună, dacă te vei prezenta la bară, vei avea o pledoarie remarcabilă. Prezenţa lui Marte va fi mai dificilă, indicând că cealaltă parte va încerca să câştige folosindu-se din disperare de diverse trucuri. Situaţia te va scoate din sărite şi te va face neîncrezător, dar eşti prea inteligent să te laşi tras pe sfoară. Lucrezi în publictate sau audiovizual? Dacă da, pe parcursul a trei zile din preajma datei de 23 ianuarie vei finaliza un proiect foarte important. Cu un Marte capricios în spate, vei avea de lucru mai mult la partea de documentare şi editare, dar dacă vei fi perseverent, vei reuşi să finalizezi toată activitatea în timp util.

Sentimental, eşti binecuvântat cu prezenţa planetei Venus în zodia ta, care a început în 30 decembrie anul trecut şi va continua până pe 23 ianuarie. E perioada ideală să faci shopping prin magazinele de îmbrăcăminte sau să scoţi din garderobă vestimentaţia pe care ai primi-o de sărbători. Cele mai bune zile din lună vor veni unele după altele, cu apogeul în seara zilei de 12 ianuarie, când Venus face unghi perfect cu Uranus, planeta surprizelor. Săgetatorii celibatari se vor bucura în această zi pentru că dupa fiecare copac va fi Cupidon aşteptând momentul ideal să te săgeteze. Apoi, 13 şi 14 ianuarie vor fi zile speciale pentru iubire. Încercuieşte aceste zile cu aur!

Cele mai citite

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă