13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP SĂGETĂTOR iulie 2015. Veşti bune la serviciu şi în familie

HOROSCOP SĂGETĂTOR iulie 2015. Veşti bune la serviciu şi în familie

Încă de la începutul lunii, vei negocia, vei face o înţelegere şi vei încheia un contract în plan financiar, care îţi va aduce mai multă stabilitate în viitor. Dacă vei cumpăra, vinde sau renova o proprietate, toate detaliile tranzacţiei vor fi în favoarea ta.

În plus, în primele zile ale lunii, vei primi veşti bune în privinţa unei rude, cel mai probabil unul dintre părinţi.

De asemenea, vei primi veşti bune în carieră, care te vor entuziasma şi te vor motiva să munceşti până la capătul puterilor.

Însă, în 15 iulie şi imediat după, nu va fi o perioadă bună pentru negocieri sau semnarea unor contracte, pentru că vei întâmpina multă rezistenţă şi vor apărea continuu obstacole. Prin urmare, amână-le pentru zilele de 21 sau 22 iulie.

Pe tot parcursul lunii, vei avea oportunităţi de călătorie, pentru serviciu, dar şi de plăcere – în ambele cazuri vei avea succes şi te vei distra de minune.

Totodată, te vei pregăti pentru admiterea la o facultate sau te vei înscrie la cursuri într-un domeniu care te interesează.

În ultimele zile ale lunii, vei avea şansa să pleci într-o scurtă călătorie. Liniştea, aerul proaspăt şi soarele îţi vor face bine. Ai grijă să îţi închei cât mai multe sarcini de lucru înainte de 30 iulie, astfel încât să poţi pleca fără probleme.

În plan romantic, dacă eşti într-o relaţie, weekendul dintre 31 iulie şi 2 august va fi de nota 10 şi te va încărca cu energie şi voie bună.

Cele mai citite

Liberalii Nicu Bitea și Cosmin Șandru, achitați de ICCJ în faimosul proces cu deputatul AUR, Titi Stancu

După doi ani și jumătate de la plângerea făcută de parlamentarul AUR Titi Stoica împotriva domnilor Nicu Bitea și Cosmin Șandru, din PNL Timiș,...

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă