8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de...

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

HOROSCOP SĂGETĂTOR IULIE. În această lună, importanţi vor fi banii, dar spre deosebire de alte perioade, iulie pare să aducă veşti bune despre creşterea veniturilor dintr-o sursă ascunsă. Aceste veşti apar imediat după luna nouă din 4 iulie. Patru corpuri cereşti îţi vor lumina casa a opta, a comisioanelor, drepturilor de autor, deciziilor legale în favoarea ta, împrumuturilor sau altor forme de plată a unor sume mari de bani. Dacă ai nevoie de capital pentru o afacere, acum îl vei găsi, pentru că reputaţia te precede. Jupiter va fi în unghi perfect cu cele patru corpuri cereşti din casa a opta, adică luna nouă, Soarele, Mercur şi Venus. Jupiter şi Pluto se vor afla la doar un grad de unghiul perfect, cel mai armonios aspect posibil, aşa că se pare că vei avea parte de un peşte mare şi gras.

Pe 8 iulie ai putea semna un contract, iar graţie lui Mercur şi Jupiter care colaborează pentru tine, aceasta va fi ziua perfectă pentru o astfel de acţiune.

Soarele va fi în unghi ideal cu Jupiter, guvernatorul tău, duminică, 10 iulie, iar tu îi vei simţi influenţa luni, 11 iulie. Discuţiile pe care le vei avea în zilele din jurul acestei date de aur vor merge în direcţia dorită de tine, chiar dacă la început şansele par a-ţi fi potrivnice.

Luna plină din 19 iulie se va concentra pe bani. Te vei gândi la propriile câştiguri şi economii. Această lună plină ar putea aduce chestiunile financiare în stadiu final. Marte va fi foarte util acum, iar pentru că este ascuns după uşi închise, s-ar putea să nu-ţi dai seama că primeşti ajutor de la o persoană puternică, care vrea să rămână anonimă.

Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, cere instrucţiuni foarte detaliate despre ceea ce doreşte clientul, în scris. Când Uranus devine retrograd pe 29 iulie, s-ar putea să fii nevoit să revizuieşti unele lucrări şi să faci schimbări. Dacă tu eşti clientul, trebuie să procedezi la fel – scrie instrucţiunile. Lucrurile se pot schimba pe drum, aşa că anunţă-ţi echipa pentru a nu fi luată prin surprindere.

În ceea ce priveşte sănătatea, dacă ai nevoie de o operaţie, procedură medicală sau lucrare dentară, acum e momentul s-o programezi. Casa a opta, care este considerată casa transformărilor şi care guvernează chirurgia, este iluminată. Medicul scoate partea din tine de care nu ai nevoie şi te poţi face bine.

Şi dragostea este din nou pe vale, pentru că Marte, planeta care guvernează casa a cincea, a dragostei adevărate, nu mai este regtrograd. Până acum, indiferent cât ai încercat, chestiunile legate de relaţia ta s-au lovit de tot felul de piedici. Toate aceste aspecte se referă la o persoană cu care te întâlneşte dar faţă de care nu ţi-ai luat angajamente serioase.

Uranus, planeta surprizelor şi a entuziasmului, care se află acum în casa a cincea, a iubirii adevărate, va deveni retrograd din 29 iulie până în decembrie. Aşadar, în relaţia ta ar putea apărea din nou confuzie. În unele zile vei simţi că asta îţi doreşti, iar în altele exact contrariul. Nu te grăbi să alegi. În cele din urmă vei şti ce trebuie să faci: să rămâi, să-ţi iei angajamente serioase sau să pleci. Aceasta pare a fi o relaţie importantă pentru tine, aşa că nu lua decizii pripite. Luna octombrie te va lumina.

Dacă eşti deja căsătorit sau într-o relaţie foarte solidă, nu vei observa aceste aspecte astrale, pentru că parteneriatele stabile sunt guvernate de altă casă, a şaptea, iar aici lucrurile sunt calme şi fericite.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Minivacanța de Paște după intrarea în Schengen. Peste 55% dintre români spun că vor călători mai mult în țările din spațiul Schengen de acum...

Românii se pregătesc pentru cea mai lungă minivacanță din acest an, în contextul în care anul acesta cele două sărbători (1 Mai și Paște)...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă