10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SĂGETĂTOR mai 2016: ai grijă să nu ratezi şansa de a...

Horoscop SĂGETĂTOR mai 2016: ai grijă să nu ratezi şansa de a deveni celebru

HOROSCOP SĂGETĂTOR MAI. Poate nu-ţi dai seama, dar în această perioadă treci prin una dintre cele mai importante perioade din viaţa ta, cu o oportunitate majoră în privinţa carierei. Şi acest lucru se datorează prezenţei lui Saturn în Săgetător, care nu s-a mai întâmplat din 1985-1988. Saturn face deci o vizită rară în jurul Soarelui tău pentru a te provoca, pentru a te împinge înainte şi pentru a te ajuta să te maturizezi. În această perioadă vei învăţa că eşti mai puternic şi plin de resurse decât ai fi crezut că eşti în stare.   

Marte, planeta acţiunii, îţi împrumută curaj şi energie, dar îţi va da şi o aură de atractivitate. Această planetă s-a aflat în Săgetător, dar va părăsi zodia ta din 27 mai până pe 2 august, când va fi retrogradă în Scorpion. În toată perioada care va începe din 27 mai vei scapa de presiunile, care, într-adevăr, din luna septembrie a anului trecut, ţi-au tăiat din elan şi te-au împovărat. Ai şanse mari să reuşeşti, cu multă energie şi concentrare, să duci la îndeplinire un proiect în care te-ai implicat serios. Marte şi Saturn te-au ajutat să te focusezi pe priorităţi şi ţi-au inspirat curajul de a-ţi prezenta ideile unor persoane influente, pe care să le convingi de perseverenţa ta, indiferent de provocări.  

Poate din când în când ai simţit că nu te vei descurca, ai avut diferite temeri şi accese de furie, dar aceste îndoieli sunt complet nejustificate. Vei triumfa, pentru că poziţia lui Saturn indică că eforturile tale din ultima vreme vor avea rezultate pozitive, de durată, atât în carieră, cât şi în viaţa personală. În plus, Saturn te ajută să te dezvolţi, deci, în caz de celibat, te vei căsători sau vei avea un nou membru în familie, vei începe o nouă afacere ori vei investi mai mult în cea pe care o ai acum, vei achiziţiona o locuinţă, vei face ceva important pentru tine. Saturn va părăsi Săgetătorul în decembrie 2017, momentul în care vei culege roadele acţiunilor tale de acum.

O nouă misiune va veni după luna nouă din 6 mai şi, cu Jupiter în unghi perfect cu Luna, vei fi recompensat pentru generozitatea ta, fie că lucrezi ca liber profesionist, fie ca angajat. Este vorba de un proiect în care ăţi vei folosi simţurile, care are de-a face cu diverse produse sau cu terenuri, în domeniul imobilia sau în agricultură. De exemplu, este posibil să lucrezi la un spa, să lansezi o nouă gamă de parfumuri sau să lucrezi la un proiect cu un restaurant, să imporţi ciocolată, o cramă,  un magazin cu bijuterii de lux, o florărie sau un studio de înregistrări, un cinematograf sau un salon de pictură.

Dacă ai renunţat cumva la ideea de a face fitness, poţi relua această activitate din 6 mai, când Pluto, planeta transformării, te va ajuta, împreună cu Jupiter, marele benefic, să începi un nou stil de antrenament, probabil şi cu ajutorul unui instructor pentru a avea rezultate excelente.

Luna plină din 21 mai îţi va lumina zodia, ceea ce sugerează că în decurs de patru zile de la această dată vei avea o realizare extrem de improtantă pentru tine. Neptun va fi şi el foarte aproape în această fază de lună plină, sugerând că va fi nevoie de o investiţie sau o reparaţie în locuinţă, posibil o inundaţie de la vecini, sau atenţia ta va fi atrasă de nevoile unui membru al familiei. Totodată, vei avea şi perioade de mânie, vei avea discuţii încinse cu un partener de afaceri sau în dragoste, din cauza banilor. Dar luna plină va face curăţenie, neînţelegerile vor fi depăşite şi vei trece cu bine de aceată perioadă mai încărcată. Venus va intra în casa relaţiilor din 24 mai până pe 17 iunie, cimentând drumul către o comunicare mai bună şi sentimente mai calde cu ceilalţi, atât la serviciu, cât şi acasă.  

Cele mai citite

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...
Ultima oră
Pe aceeași temă