22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop SĂGETĂTOR martie 2016: Faci îmbunătăţiri în casă, dar ai grijă s-o...

Horoscop SĂGETĂTOR martie 2016: Faci îmbunătăţiri în casă, dar ai grijă s-o asiguri împotriva inundaţiilor

Eşti foarte ocupat cu cariera ta înfloritoare, dar, încet-încet, luna asta, locuinţa ta, ca şi alte proprietăţi pe care le deţii sau închiriezi, îţi vor acapara toată atenţia. Odată cu eclipsa solară şi de lună nouă din 8 martie, Neptun şi Mercur se vor înghesui în casa a IV-a, a locuinţei, aşa că vei putea   să-ți îmbunătățești substanţial condiţiile de trai. Asigură-ţi locuinţa împotriva inundaţiilor, pentru că Neptun în Peşti ar putea aduce probleme legate de apă.

Prezenţa eclipsei solare în zona casei tale, în 8 martie, sugerează că se pot produce schimbări rapide în ceea ce priveşte locuinţa sau familia. Dacă speri să te muţi, să faci reparaţii, renovări, decoraţiuni sau să-ţi schimbi colegul de apartament, sau orice alt gen de planuri pentru casă sau familie, eclipsa din 8 martie va deschide o gamă largă de oportunităţi, aşa că vei avea de unde alege. Dacă ai nevoie de finanţare, aplică pentru un împrumut în 6 martie, când Soarele şi Pluto îşi vor uni forţele pentru a-ţi atrage o favoare de la o persoană cu influenţă, care-ţi poate aranja un credit convenabil.

Marte va intra în Săgetător în 5 martie şi va rămâne acolo neobişnuit de mult, până în 27 septembrie. Cum Marte este planeta curajului, a îndrăznelii, acţiunii şi energiei, şi va sta în zodia ta 29 de săptămâni, vei beneficia de numeroase avantaje. 2016 va fi, deci, un an important pentru tine. Este posibil ca un proiect la care lucrezi şi pe care-l consideri extrem de important pentru prestigiul tău să aibă nevoie de mai multe corecţii.

Vor fi totuşi şi nişte mici probleme, pentru că Marte va fi retrograd o mare parte din timpul pe care-l petrece în Săgetător. Prin urmare, s-ar putea să-ţi fie greu să finalizezi o serie de afaceri în domeniul imobiliar sau un plan pentru unul dintre părinţi, şi s-ar putea să te răzgândeşti de mai multe ori în legătură cu ce vrei să faci.

În ciuda lui Marte retrograd, vei avea prezenţă de spirit şi vei fi ascultat, aşa că nu înceta să-ţi prezinţi ideile şi metodele de a le pune în practică. Ţine cont şi de opiniile membrilor echipei şi vei deveni un maestru în a alege ce e mai bun din tot ce se spune, pentru a ieși, în final, câştigător.

Al doilea eveniment important va fi în 23 martie, când eclipsa totală de lună în Balanţă îţi va transfera atenţia asupra vieţii sociale. Ceva pune capăt unei prietenii – fie un bun amic se mută departe, fie nu vei fi de acord cu opiniile unuia dintre ei. Totuşi, aceasta este o eclipsă prietenoasă, aşa că nimic nu este predeterminat şi există toate şansele ca tu să alegi să păstrezi contactul cu persoana respectivă.

În altă ordine de idei, Marte va fi foarte prietenos cu eclipsa solară, aşa că dacă eşti singur, s-ar putea ca un prieten să-ţi facă cunoştinţă cu o persoană de care vei deveni interesat din punct de vedere romantic. Săgetătorii care sunt deja într-o relaţie serioasă se vor distra mai mult luna asta, iar copiii ar putea fi sursa veseliei. 

În carieră, eşti pe cale să demonstrezi lumii că eşti făcut din aluatul perfect. Urmăreşte evenimentele din jurul datei de 16 martie, când Jupiter, guvernatorul tău, va fi în Fecioară şi în casa a X-a, a onoarei, recunoştinţei şi realizărilor. Dacă eşti angajat, probabil că-ţi va creşte prestigiul în companie, iar compensaţiile se vor majora odată cu schimbarea statutului tău. Dacă ai firma ta, probabil vei atrage un client care-ţi va aduce un enorm potenţial de creştere economică. O zi de cinci stele se întâmplă foarte rar, aşa că foloseşte-o programând exact atunci întâlniri, şedinţe sau prezentări foarte importante.

Cele mai citite

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă