12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP SCORPION august 2015. Progres în carieră şi fluturi în stomac

HOROSCOP SCORPION august 2015. Progres în carieră şi fluturi în stomac

În cea mai mare parte a lunii august, te concentrezi pe carieră, în care progresezi mult şi ai satisfacţii pe măsura eforturilor depuse.

La începutul lunii, îţi schimbi sau îţi redecorezi locuinţa, primeşti mobila pe care ai comandat-o sau dai o petrecere acasă.

În 14 august, ai parte de o surpriză în plan profesional – eşti promovat(ă), primeşti o mărire de salariu, un bonus sau o altă recompensă la care nu te aştepţi.

Pe tot parcursul lunii, socializezi mult, uneori de plăcere, alteori pentru că eşti nevoit(ă) – noile contacte sunt esenţiale ca să progresezi în plan profesional. Oamenii pe care îi cunoşti îţi fac oferte de muncă, îţi devin clienţi fideli sau îţi vând ponturi valoroase pentru succesul tău profesional.

Prin urmare, nu ezita să devii activ(ă) în reţelele sociale şi să participi la seminarii, conferinţe, petreceri sau alte evenimente.

De asemenea, datorită activităţii tale intense în plan social, întâlneşti o persoană specială, cu care începi să flirtezi şi să porţi discuţii interesante.

La fel ca nativii celorlalte zodii, în 26 august vei avea mai mult noroc decât în oricare altă zi din an – un prieten face un gest care te impresionează atât de mult, încât nu îl vei uita niciodată. El(ea) îţi demonstrează cât de mult ţine la tine şi cât de mult vrea să te vadă fericit(ă).

În ultima săptămână a lunii august, devii şi mai popular(ă) decât eşti deja la serviciu – colegii, şefii, subordonaţii şi clienţii te îndrăgesc.

În aceeaşi perioadă, este posibil să te îndrăgosteşti de una dintre persoanele de la serviciu. Fii atent(ă) la politica locului tău de muncă în această privinţă, înainte să acţionezi.

În plus, Neptun te împiedică să gândeşti limpede. Prin urmare, nu te grăbi să iei o decizie, chiar dacă simţi fluturi în stomac de fiecare dacă când te întâlneşti cu acea persoană. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă