10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SCORPION ianuarie 2016: vei negocia o poziţie importantă la locul de...

Horoscop SCORPION ianuarie 2016: vei negocia o poziţie importantă la locul de muncă

Eşti nerăbdător să-ţi pui în aplicare planurile, dar va trebui să ai un pic de răbdare. Marte va intra în Scorpion 4 ianuarie şi va sta până pe 5 martie. Este un mare privilegiu, pentru că se va aşeza la volanul destinului tău şi va conduce lucrurile în favoarea ta. Este o oportunitate rară, aşa încât cu siguranţă te vei simţi norocos să ai controlul asupra unor evenimente de care nu te-ai mai bucurat de ceva vreme. Chiar dacă nu vei obţine chiar tot ce-ţi doreşti în carieră şi viaţa personală, îţi vei lua totuşi partea leului, la propriu. Marte îţi va insufla curaj şi determinare, făcându-te să mergi până la capăt, mai ales că pasiunea şi abilitatea ta nativă de a fi persuasiv ar putea convinge naţiuni întregi să lupte pentru cauza ta în ianuarie. Luna nouă de pe 9 ianuarie îţi va permite să finalizezi diverse negocieri de afaceri şi, în acelaşi timp, să poţi gestiona bugete mari. (Prezenţa planetelor în Capricorn indică întotdeuna discuţii şi intervenţii asupra unor sume importante de bani.)

Singura dificultate este dată de aspectul retrograd pe care îl are Mercur în perioada 5-25 ianuarie. De aceea, nu este recomandat să porţi nici o negociere în acest interval, pentru că vei fi nevoit să reiei aceste negocieri ulterior. Este mai bine să ai răbdare până trece luna ianuarie. Poţi comunica, poţi obţine informaţii, dar să nu semnezi nici o hârtie. Probabil te vei confrunta cu erori la care nu te astepţi, dar Mercur retrograd îţi va da şansa să corectezi lucrurile şi să ai o perspectivă adecvată asupra situaţiei. Presiunea pentru finalizarea unor contracte va fi dată de prezenţa a patru semne în casa a III-a a comunicării, negocierii, comerţului şi a contractelor, dar fă tot posibilul să rezişti. Dacă vei fi nevoit să faci o călătorie de afaceri, rezervă un loc în agendă miercuri, pe 13 ianuarie.

Te vei bucura de o viaţă socială intensă şi Mercur retrograd îţi va schimba programul astfel încât să-ţi faci mai mult timp pentru prieteni. Dacă vei călători într-un alt oraş pentru a te întâlni cu un client, este posibil să te întâlneşti cu un prieten foarte bun care locuieşte în acel oraş şi pe care vei avea ocazia să-l vezi din nou, în special pe 13 ianuarie. Aşa că, rezervă-ţi o cameră la hotel şi bucură-te de clipele frumoase ale revederii şi de această pauză nesperată de o noapte departe de casă. 20 şi 31 ianuarie sunt două zile total contraindicate unor întâlniri sau şedinţe de lucru. Capriciile vremii sau alte obstacole îţi vor zădarnici planurile şi îţi vor crea o stare de nervozitate din cauza opoziţiei dintre Mercur şi Uranus.

Cariera va fi foarte bine aspectată în cele patru zile din preajma Lunii pline de pe 23 ianuarie. Vei negocia o nouă poziţie în organigramă, care îţi va aduce mai multă responsabilitate, putere şi bani, deci va fi un moment spectaculos. Daca ai sperat la acest post de săptămâni sau luni întregi, decizia va fi luată în sfârşit acum, când va fi lună plină. Mercur va intra pe făgaşul normal din 25 ianuarie, doar cu câteva zile după luna plină, aşa că aşteaptă până atunci pentru a-ţi spune ultimul cuvânt şi te vei bucura pe deplin de această realizare. În cazul în care nu te aşteptai la această schimbare de poziţie la locul de muncă, s-a putea să-ţi placă, dar la fel de bine s-ar putea să-ţi creeze un sentiment de teamă. Nu este cazul, te descurci foarte bine profesional. Dar dacă vei refuza acest job, probabil o vei face din cauză că-ţi doreşti ceva şi mai mult peste această ofertă sau pentru că va trebui să ţii cont şi de părerea celorlalţi membri ai familiei. Să regreţi prea mult această oportunitate, pentru că la începutul lunii august vei avea parte de un moment impresionant de bun în carieră şi s-ar putea ca atunci să ai o şansă şi mai mare decât acum. Depinde doar de intuiţia ta ce vei alege, dar pare a fi un salt remarcabil în viaţa profesională.

În ce priveşte latura sentimentală a horoscopului, cu Marte în semnul tău, vei avea un sex-appeal de invidiat de pe 3 ianuarie până pe 5 martie! În prima lună a anului te vei bucura de două weekenduri speciale pentru iubire: 16-17 ianuarie şi 30-31 ianuarie. Ce viaţă palpitantă te aşteaptă, Scorpionule!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă