12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil...

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

HOROSCOP SCORPION IULIE. Multe planete se înghesuie în sectorul călătoriilor în străinătate din charta ta, aşa că pleacă în vacanţă dacă poţi. Acum e un moment superb să-ţi faci bagajele şi să pleci, mai ales în prima jumătate a lunii. Luna viitoare, vei fi foarte ocupat cu cariera şi se vor ivi multe oportunităţi pe care vei dori să le aprofundezi. August nu va fi un moment potrivit pentru tine să fii plecat. Atunci va trebui să fii vigilent şi prezent la serviciu.

Luna nouă din 4 iulie va aduce împreună Soarele, pe Venus şi pe Mercur în casa a nou, aşa că meleagurile străine îţi vor face cu ochiul. În plus, aceste planete vor umple de energie şi alte aspecte guvernate de casa a noua. Ai putea accepta o sarcină în editare sau audio-video, sau ai putea avea parte de publicitate internaţională specială sau ai putea fi desemnat să te ocupi de o filieră din străinătate a companiei la care lucrezi. O altă zi specială pentru călătorii, poate cu un prieten sau pentru a vedea un prieten, va fi 8 iulie, când Mercur şi Jupiter se vor sincroniza perfect. Nevoia de a călători va persista, aşa că notează şi weekendul 9-10 iulie, când ai putea vizita casa de la ţară a unui prieten, unde-ţi vei crea amintiri care te vor face mai târziu să zâmbeşti. Jupiter şi Soarele vor crea unele dintre cele mai grozave zile din iulie – 9 şi 10 – un weekend de cinci stele.

Dacă obligaţiile nu-ţi permit să călătoreşti la începutul lunii, există şi alte teme pe care să te concentrezi. Te-ai putea gândi la admiterea la universitate şi ai putea alege meditatorii cu care să lucrezi pentru asta. Dacă trebuie să începi un proces legal, du-te acum la tribunal, pentru că sentinţa va fi în favoarea ta. Un proiect editorial de publicare a unei lucrări sau de realizare a unei emisiuni audio sau video va necesita toată atenţia ta şi pentru că are multe părţi în mişcare va trebui să-ţi programezi totul din timp. Una peste alta, planetele aflate în semnul de apă Rac de la 1 până la 21 iulie, îţi vor asigura un mediu comfortabil pentru planuri de viitor în unul dintre aceste sectoare.

Dacă nu te-ai putut bucura de o plecare până pe 19 iulie, când va fi lună plină, vei avea o a doua şansă de a face o excursie rapidă la mică distanţă în cele patru zile de dinainte şi de după această dată. Alege locul care te-ar face fericit, indiferent dacă acesta se află la munte sau la mare. Totuşi, o călătorie făcută în acest moment al lunii pare să aibă mai multă legătură cu serviciul decât cu distracţia sau dragostea. Dacă lucrezi în vânzări, pregăteşte-te să pui la punct o afacere importantă. Dacă ai lucrat la un document important, îl vei termina pe 19 iulie sau în cele patru zile de dinainte sau de după această dată. Totuşi, de această lună nouă Uranus va zgudui puţin lucrurile la serviciu; se va ivi o evoluţie neaşteptată, cum ar fi îmbolnăvirea unui coleg sau demisia altuia, care ar putea arunca în aer planurile tale bine puse la punct.

Luna aceasta îţi va merge mai bine decât luna trecută pentru că Marte, guvernatorul tău, nu mai este retrograd din 29 iunie, iar acum este în Scorpion, unde va rămâne până pe 2 august, împingându-te să preiei conducerea. Acum e momentul să le arăţi tuturor de ce eşti în stare, pentru că vei atrage atenţia superiorilor şi vei ajunge pe lista lor de persoane preferate. Foloseşte această perioadă pentru a-ţi programa întruniri importante, mai ales în a doua jumătate a lunii. Soarele se va muta în casa a zecea, a faimei şi onoarei, începând din 22 iulie.

O zi specială pentru carieră va fi 26 iulie, când Mercur, aflat în sectorul faimei din charta ta, va fi frumos aliniat cu Uranus, care se află în casa proiectelor de serviciu. Cu Marte în Scorpion, eforturile tale te pot ajuta să urci câteva trepte pe scara succesului. Fii curajos pe 26 iulie şi alege o idee riscantă despre care simţi că trebuie realizată, o idee despre care unii ar putea crede că e cam pe marginea prăpastiei. Acum e posibil să obţii aprobarea pentru ea sau să ţi se ofere o altă poziţie în companie.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă