15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SCORPION mai 2016: Vei redeveni stăpân pe situaţie

Horoscop SCORPION mai 2016: Vei redeveni stăpân pe situaţie

HOROSCOP SCORPION MAI. În mai, spre deosebire de ultimele luni, vei avea mai mult control asupra evenimentelor, pentru că, în 27 mai, Marte revine în zodia ta. Mai mult, în lunile iunie și iulie, vei avea controlul total asupra lucrurilor care ți se vor întâmpla.

Vei fi în centrul atenției, vei găsi argumente pentru orice decizie și chiar poți fi uimit de cât de bine se așează lucrurile. Marte va rămâne retrograd, ceea ce înseamnă că în mai și iunie ar fi mai bine să nu lansezi afaceri și să nu te avânți în noi relații. Este o perioadă potrivită ca să îți analizezi deciziile din trecut și să vezi ce mai poți repara. Este posibil ca o parte din deciziile de acum să nu le poți pune în practică până în luna octombrie, dar ceea ce contează este că ești conștient că vei face schimbări.

Când planeta care te guvernează îți traversează semnul, înseamnă că îți vei revizui viața: cum arăți, cum te percepi, cum este viața ta socială, cum stai cu banii și cât de mulțumit ești de munca ta. În această perioadă, îi vei impresiona pe oamenii din jurul tău cu atitudinea ta curajoasă și cu energia ta și, de aceea, toți te vor susține.

Dacă ești într-o relație, din 6 mai, îți îndrepți toată atenția asupra ei, iar, sub influența lui Neptun, îi faci o promisiune importantă partenerului. Și Venus își face simțită prezența în această perioadă: vei trăi momente romantice alături de cel drag.

Mai mult, te simți pregătit pentru un angajament de lungă durată: să te logodești sau chiar să te căsătorești până la sfârșitul anului. Nu da un răspuns final înainte de 29 iunie.

Dacă ai un reprezentant legal – un avocat, un impresar sau un publicist – relația cu el va fi foarte bună și este posibil să semnezi chiar o nouă înțelegere: totuși, ar fi mai bine să amâni momentul, pentru că Mercur este retrograd.

Cea mai bună zi pentru cariera ta este 3 mai, când Jupiter se întâlnește cu Soarele. Weekendul 7-8 mai îți va aduce o mulțime de momente romantice, iar în 10 mai să te aștepți la o surpriză plăcută – o întâlnire romantică sau o întâlnire cu un prieten drag îți va aduce zâmbetul pe buze.  

Cele mai citite

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă