9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil...

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

HOROSCOP SCORPION NOIEMBRIE. Vei fi înconjurat de iubire şi căldură. Neptun, care este considerat cea mai înaltă octavă a lui Venus – care duce iubirea lui Venus la un nivel superior – se află într-un unghi perfect cu luna nouă petrecută pe 30 octombrie şi răspândeşte în aer fericire. Rar ai avut parte de o lună de naştere cu un atât de mare potenţial de fericire. Marte şi Pluto, cei doi guvernatori ai tăi, sunt în sectorul călătoriilor, aşa că ai putea decide să pleci undeva în primul week-end din lună.

Partenerul/a de viaţă îţi va capta întreaga atenţie pe 14 noiembrie, când va fi lună plină, ca şi în cele patru zile de dinainte şi de după această dată. Asta înseamnă că weekendul 12-13 noiembrie ar putea fi extrem de special şi ar favoriza schimbul de jurăminte. Relaţia ta va ajunge la un punct culminant şi probabil că vei avea de luat o decizie. Dacă nu ai încă o relaţie atât de specială, e posibil să închei un acord promiţător cu un partener de afaceri sau un colaborator.

Dacă eşti născut pe 14 noiembrie, plus/minus patru zile, va fi foarte puternică dorinţa de a forma un parteneriat cu o persoană pe care-o iubeşti, chiar şi unul de afaceri.

Banii te-au preocupat foarte mult până acum şi au fost o sursă de frustrare, pentru că Saturn a orbitat prin casa a doua a chartei tale, cea a veniturilor, timp de doi ani. Din păcate, această situaţia va predomina încă un an, dar vestea bună este că din decembrie 2017, când Saturn va pleca, nu te vei mai confrunta cu o astfel de situaţie până în 2044.

Chiar şi aşa, vei avea o mică fereastră de care trebuie să profiţi pentru a cere o creştere de salariu, imediat după sosirea lunii noi din 29 decembrie. Această lună nouă este într-un unghi pozitiv cu Marte, aşa că sigur vei avea motivaţia necesară pentru a-ţi cere drepturile. Se pare că munca ta de până acum este fără reproş, iar pentru că Marte guvernează zona responsabilităţilor, e posibil să fii pe lista celor care vor primi unele mai importante. Dacă lucrezi la un proiect creativ sau faci parte din personalul auxiliar al unui artist, vei fi muza care-l va inspira luna aceasta. Indiferent ce fel de ocupaţie ai, profită de orice ocazie poţi pentru a câştiga mai mulţi bani. Poate nu vei primi chiar tot ce speri, dar se pare că vei obţine totuşi ceva, aşa că vorbeşte, cere-ţi drepturile!

Marte va lumina zona casei tale din 8 noiembrie timp de şase săptămâni, până pe 19 decembrie, aşa că se pare că în curând te vei concentra pe casă şi familie. Marte aduce întotdeauna agitaţie indiferent unde s-ar afla, iar în acest caz asta înseamnă că te vei distra foarte mult făcând o mulţime de lucruri plăcute. Dacă vrei să te muţi, acum vei avea şansa să faci asta, iar 1 decembrie ar fi o zi perfectă pentru un astfel de pas. Vei avea, de asemenea, ocazii de a-ţi crea acel gen de decor pe care ţi-l doreşti pentru activităţile pe care le vei face după terminarea sărbătorilor de iarnă.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii noiembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Veşti bune pentru toată lumea şi noi începuturi în iubire sau carieră

Horoscop TAUR noiembrie 2016: începi luna cu multe distracţii, dar în a doua jumătate te vei concentra pe carieră

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim în orice activitate media, mai ales internaţională

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteşte în aer şi ai putea face promisiunea vieţii tale

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa şi familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: călătoriile şi relaţiile internaţionale predomină luna aceasta

Horoscop BALANŢĂ noiembrie 2016: cere majorări salariale la începutul lunii pentru că vei avea succes în carieră

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil să faci pasul cel mare

Horoscop SĂGETĂTOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileşte noi obiective şi revizuieşte-ţi angajamentele

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera îţi este asigurată şi merge perfect, aşa că te poţi distra cât vrei

Horoscop VĂRSĂTOR noiembrie 2016: va fi o lună plină de oportunităţi în toate direcţiile

Horoscop PEŞTI noiembrie 2016: va fi o lună magnifică pentru tine şi vor curge veştile bune din toate direcţiile

 

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...
Ultima oră
Pe aceeași temă