12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP septembrie 2015 Balanţă: Viaţă personală mai bună şi stabilitate în plan...

HOROSCOP septembrie 2015 Balanţă: Viaţă personală mai bună şi stabilitate în plan emoţional

În prima săptămână a lunii septembrie, îţi închei cu succes un proiect la care ai muncit foarte mult şi începi unul nou, personal sau profesional, care cere creativitate – îţi redecorezi casa, organizezi un eveniment, promovezi un produs, compui o melodie sau începi să scrii o carte.

Tot în prima săptămână a lunii, petreci momente romantice alături de partener(ă) sau, dacă eşti singur(ă), alături de o persoană specială, pe care o întâlneşti cu ajutorul unui prieten.  

În jurul zilelor de 12 sau 13 septembrie, îţi rezolvi o problemă în plan emoţional, cu ajutorul unei persoane dragi sau unui psiholog, preot sau profesor. Astfel, te împaci cu o situaţie, îţi ierţi o greşeală, îţi recapeţi speranţa sau îţi schimbi atitudinea, astfel încât să te avantajeze.

Între 17 septembrie şi 9 octombrie, Mercur este retrograd. Prin urmare, evită să semnezi documente importante în acea perioadă.

Dacă eşti singur(ă), în 22 septembrie, persoana cu care ai flirtat în ultima perioadă îţi face o declaraţie de dragoste şi îţi propune să începeţi o relaţie.

În preajma zilei de 27 septembrie, afli ceva despre persoana iubită sau un partener de serviciu. Informaţia te dă peste cap, dar nu este cazul să iei decizii pripite. Ar fi bine să îţi păstrezi calmul şi să îţi clarifici fiecare detaliu, înainte să hotărăşti viitorul relaţiei sau colaborării.

Totuşi, spre sfârşitul lunii, viaţa personală se îmbunătăţeşte considerabil – tu şi persoana iubită vă mutaţi împreună, vă căsătoriţi, adoptaţi sau faceţi un copil, sau se rezolvă o problemă legată de bunici, părinţi, fraţi sau surori. 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă