13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP septembrie 2015 Capricorn: Călătorii şi o viaţă socială mai bună

HOROSCOP septembrie 2015 Capricorn: Călătorii şi o viaţă socială mai bună

Pe tot parcursul lunii septembrie, călătoreşti mult, în ţară sau în străinătate, sau pleci într-o altă ţară ca să urmezi un program de studiu sau ca să faci o cercetare.

Astfel, întâlneşti oameni diferiţi, te împrieteneşti cu mulţi dintre ei şi te distrezi de minune în compania lor.

Dacă lucrezi în mass media sau în domeniul academic, un proiect de care te ocupi îţi aduce succes –eşti promovat(ă) sau primeşti un bonus la salariu ori o ofertă de muncă mai bună.  

În ziua de 8 septembrie, vinzi, cumperi, renovezi sau redecorezi o locuinţă la un preţ mai bun decât te aştepţi.

Însă, între 17 septembrie şi 9 octombrie, Mercur este retrograd şi îţi încetineşte progresul în plan profesional – apar amânări, mici neînţelegeri şi alte nereguli.

De asemenea, este recomandat ca în perioada în care Mercur este retrograd să nu semnezi documente importante şi să nu îţi cumperi o maşină sau electrocasnice scumpe.

În 27 septembrie, ceva se schimbă în bine în plan personal – te împaci cu un membru de familie, te muţi într-un apartament sau casă care îţi place mult, îţi renovezi o încăpere sau afli că vei avea un copil, în cazul în care îţi doreşti să devii părinte.  

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...
Ultima oră
Pe aceeași temă