9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP septembrie 2015 Săgetător: Succes în carieră şi momente romantice

HOROSCOP septembrie 2015 Săgetător: Succes în carieră şi momente romantice

Încă de la începutul lunii septembrie, simţi că ai intrat într-un univers paralel, în care ţi se îndeplineşte fiecare vis profesional pe care l-ai avut vreodată – obţii locul de muncă pe care ţi l-ai dorit, eşti promovat(ă) sau primeşti o mărire de salariu, un birou nou, o sarcină de lucru în străinătate sau permisiunea să îţi pui în aplicare o idee.

De asemenea, pe parcursul lunii, ai mai multă activitate în plan social – ieşi cu prietenii mai des, participi la evenimente şi îţi faci contacte noi.

Dacă eşti singur(ă), în 8 septembrie întâlneşti o persoană specială, chiar dacă nu te aştepţi. Începeţi să flirtaţi imediat şi vă petreceţi noaptea vorbind, într-un parc, pe Internet sau la telefon.

Dacă eşti într-o relaţie, în 8 septembrie petreci momente frumoase alături de persoana iubită – ieşiţi la un restaurant, mergeţi la un spectacol sau vă gătiţi ceva bun acasă şi vizionaţi serialul preferat sau un film pe gustul vostru.

În 22 septembrie, faci o călătorie, în ţară sau în străinătate, alături de partener(ă) sau, dacă nu eşti încă într-o relaţie, alături de persoana de care eşti atras(ă).

La sfârşitul lunii, te ocupi de sarcini plăcute la serviciu şi îţi petreci timpul liber alături de cele mai dragi persoane.

Totuşi, în ultimele zile ale lunii septembrie, afli o informaţie despre cineva, care te bulversează. Nu te grăbi să judeci – ar putea fi doar un zvon. 

Cele mai citite

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

Internat de urgență la spital, după ce a mâncat conserve de pește

Un locuitor din orașul Urlați, județul Prahova, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu diagnosticul de botulism. Bărbatul a declarat medicilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă