12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP septembrie 2015 Scorpion: Prieteni noi, popularitate şi succes în carieră

HOROSCOP septembrie 2015 Scorpion: Prieteni noi, popularitate şi succes în carieră

Încă de la începutul lunii septembrie, devii mult mai popular(ă), la serviciu şi în viaţa personală, şi înscrii multe victorii profesionale.

Dacă în ultima vreme serviciul ţi-a ocupat foarte mult timp, pe parcursul lunii septembrie reuşeşti să stabileşti un echilibru între muncă, familie şi prieteni.

În zilele de 12 şi 13 septembrie, organizezi sau participi la o petrecere în cinstea unui prieten care se căsătoreşte sau se mută într-un alt oraş ori în străinătate.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, legi prietenii noi, cu oameni pe care îi cunoşti prin intermediul unei rude.

Mercur este retrograd în perioada 17 septembrie – 9 octombrie, în care ar fi bine să nu iei decizii majore, să nu semnezi documente importante şi să nu îţi cumperi o maşină sau un aparat electrocasnic scump.

În jurul zilei de 27 septembrie, primeşti un diagnostic care te sperie. Nu este cazul să intri în panică, pentru că te vei recupera repede, fără să cheltui prea mulţi bani.

Tot la sfârşitul lunii, primeşti o veste care te dă peste cap în plan profesional – un subordonat pe care te bazai demisionează sau apare o schimbare care ţi se pare nefavorabilă. Însă, ai toate motivele să fii optimist(ă), întrucât vei angaja repede o persoană competentă şi plăcută sau îţi vei da seama că schimbarea care a apărut te avantajează. 

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....
Ultima oră
Pe aceeași temă