15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP septembrie 2015 Vărsător: Momente romantice şi o sumă de bani neaşteptată

HOROSCOP septembrie 2015 Vărsător: Momente romantice şi o sumă de bani neaşteptată

În prima săptămână a lunii septembrie, îţi revezi cheltuielile şi veniturile din luna august şi îţi construieşti o nouă strategie în plan financiar, astfel încât să îţi ajungă banii pentru tot ceea ce ai de făcut.

Repeţi activitatea în 12 şi 13 septembrie, când eşti nevoit(ă) să gestionezi o sumă de bani la care, cel mai probabil, nu te aştepţi – câştigi un concurs sau primeşti o moştenire, un bonus, o plată din drepturi de autor ori dintr-un proces legal în care ai fost implicat(ă).   

Până la sfârşitul lunii, tu şi persoana iubită vă căsătoriţi şi mergeţi în luna de miere la care aţi visat. Dacă eşti deja căsătorit(ă), petreci o a doua lună de miere cu partenerul(a).

Dacă eşti singur(ă), în perioada 17 septembrie – 9 octombrie, când Mercur este retrograd, iei legătura cu o persoană din trecutul tău, eventual un fost iubit/ o fostă iubită sau reiei un proiect pe care l-ai abandonat.

În 22 septembrie, petreci momente romantice alături de persoana iubită, care îţi pregăteşte o surpriză, sau, dacă nu eşti într-o relaţie, primeşti o scrisoare de dragoste, flori sau bomboane de ciocolată de la un admirator secret.

În ultimele zile ale lunii, faci o călătorie de plăcere sau în interes de serviciu, alături de un partener. 

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă