13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în...

Horoscop TAUR aprilie 2016: Finanţele vor fi preocuparea ta principală şi în această lună

HOROSCOP TAUR APRILIE. Aceasta va fi o lună lungă şi importantă, în care vei avea timp să te gândeşti bine la cum a decurs acest an pentru tine până acum şi la cum vrei să meargă viaţa ta în viitor. Planetele din Berbec, umplând ultima casă a horoscopului tău, te vor face să tânjeşti la intimitate şi odihnă. Dacă ai un secret pe care trebuie să-l ascunzi de ceilalţi, fii atent, pentru că atunci când corpurile cereşti se adună în prima casă, spre sfârşitul lunii, s-ar putea să se afle ceea ce nu doreşti.

Venus, planeta ta guvernatoare, se va afla între celelalte astre din casa a 12-a, a intimităţii, ceea ce înseamnă că nu eşti tocmai pregătit să le prezinţi celorlalţi proiectul la care lucrezi, dar, până la sfârşitul lunii, vei fi. S-ar putea ca problema să fie lipsa ta de sincronizare luna asta.

Mercur, planeta care se ocupă de negociere, comerţ, comunicare şi contracte, va fi retrogradă din 18 aprilie până pe 22 mai. În plus, şi poate chiar mai îngrijorător, este faptul că şi Marte va fi retrograd din 17 aprilie până în 29 iunie. Aşa cum se ştie, când o planetă este retrogradă, progresele sunt foarte lente. Mai mult chiar, nici o planetă nu devine brusc energică când revine la orbită, ci este apatică săptămâni întregi până când reuşeşte să își intre în ritm. Aşa că lucreză din greu la proiectele tale la începutul lunii aprilie şi fă cât poţi mai mult din ele. Cere-i şefului aprobările înainte de 17 aprilie, iar, dacă eşti independent, ai grijă să-ţi găsești clienţii necesari tot în prima parte a lunii.

Luna nouă din 7 aprilie va pune în mişcare tot ceea ce ai de făcut în culise pentru a-ţi finisa proiectul. Pluto va fi în unghi negativ cu Uranus, aşa că s-ar putea să ai unele dificultăţi cu călătoriile, transporturile de marfă întârziate prin vămi sau chiar cu o relaţie de peste hotare. În altă ordine de idei, s-ar putea petrece un incident legat de studii, care te va frustra, sau te vei lovi de un obstacol într-o problemă legală sau într-un proiect media. Veştile vor veni brusc, dar pentru că Pluto este în Capricorn, un semn de pământ care este în armonie cu Soarele din Taur, vei găsi o cale de a rezolva problema, dacă nu te vei da bătut. Odată ce descoperi ce trebuie să faci, stabileşte o întâlnire în cea mai bună zi în care poţi obţine rezultatele dorite – 14 aprilie. În această zi, Mercur, care guvernează zona câştigurilor din zodia ta, se va afla într-un unghi fabulos faţă de generoasa planetă Jupiter, aducătoare de noroc.

Vei continua să te concentrezi asupra finanţelor şi în această lună, pentru că Marte se află în lunga sa călătorie, de aproape şapte luni, prin casa a opta a horoscopului tău, cea a banilor. Aşadar, în lunile următoare te vor preocupa banii, indiferent dacă este vorba de fondurile necesare pentru a cumpăra o casă, a investi într-o afacere, o operaţie, o vacanţă sau un vis. Poate fi vorba şi despre banii pe care ţi-i datorează alţii, cum ar fi dobânda de la o asigurare sau orice alte dobânzi sau alocaţii neîncasate. Totuşi, lunga călătorie a lui Marte prin Săgetător, până în 27 septembrie, sugerează că va fi nevoie de luni de zile pentru a-ţi finaliza complet proiectele. Ţi-ai putea reorganiza investiţiile sau ai putea renegocia aranjamentele financiare dacă simţi că ai putea obţine rezultate mai bune. Aprilie este o lună potrivită pentru a te consulta cu consultantul tău financiar, pentru a pune la punct un plan bun. Fii conservator în alegeri.

Luna plină din 21 aprilie va lumina casa a şaptea, a căsătoriei şi parteneriatelor de afaceri. Este posibil să mergi la o recepţie cu partenerul tău în maximum patru zile de la acel moment. Neptun va influența casa prietenilor şi distracţiilor, aşa că în weekendul 23-24 aprilie te-ai putea bucura de un eveniment social foarte plăcut. Ieşi cu prietenii în zilele din jurul datei de 22 aprilie, iar pentru că acesta va fi un moment special al anului,  pregăteşte-ţi hainele de gală.

În plus, mai este un motiv pentru care 22 aprilie va străluci. Atunci Venus va fi în conjuncţie cu Uranus, influențând planul sentimental. Şi cum Venus este planeta ta guvernatoare, ziua aceea va fi de nota 10 pentru tine. Dacă eşti singur, dragostea te va lovi ca un fulger. Dacă ai deja pe cineva, această persoană te va încânta în moduri pe care nici nu ţi le imaginezi.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă