2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP TAUR august 2015. Evoluţie în toate planurile şi momente romantice de...

HOROSCOP TAUR august 2015. Evoluţie în toate planurile şi momente romantice de neuitat

Pentru tine, luna august se dovedeşte a fi cea mai fericită lună a anului, cu oportunităţi excelente la tot pasul şi multe momente romantice de neuitat.

Încă din prima parte a lunii, eşti promovat(ă), obţii locul de muncă pentru care ai aplicat sau primeşti o recompensă pe măsura eforturilor pe care le depui.

Datorită succesului în plan profesional, îţi permiţi să îţi redecorezi sau să îţi schimbi locuinţa. În plus, cheltui mai puţin decât te aştepţi, pentru că te nimereşti la locul potrivit, în momentul potrivit. Totuşi, trebuie să ai grijă să nu eziţi atunci când ţi se propune cel mai bun preţ.

Din 11 august până în 6 septembrie, întâlneşti o persoană specială sau, dacă ai întâlnit-o deja, relaţia voastră se îmbunătăţeşte – faceţi o călătorie plină de aventură şi distracţie, vă căsătoriţi, petreceţi o lună de miere de vis sau vă măriţi familia.

Ziua de 26 august este cea mai norocosă zi a anului pentru tine, mai ales în plan personal, în relaţia cu persoana iubită. Mergeţi singuri la un restaurant, un parc de distracţii, un film la cinema sau un spectacol care vă încântă pe amândoi.

În ultimul weekend al lunii august, dai o petrecere acasă sau participi la un eveniment distractiv, alături de prieteni.

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă