12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR decembrie 2016: Te vor preocupa foarte mult datoriile în această...

Horoscop TAUR decembrie 2016: Te vor preocupa foarte mult datoriile în această ultimă lună din an

HOROSCOP TAUR DECEMBRIE. Va trebui să ai grijă de finanțe, pentru că anul se apropie de final. La începutul lunii, vor fi patru corpuri cerești în Săgetător, iar fiecare dintre ele va lumina casa a opta din charta ta, cea a banilor altor oameni.

S-ar putea să dorești să te întâlnești cu consilierul tău financiar sau cu bancherul pentru a vedea ce ajustări poți face portofoliului sau vei dori să găsești metode de a-ți achita datoriile.

În weekendul 9-10 decembrie trebuie să privești situația cu spirit practic și să-ți stabilești niște obiective clare. Saturn va colabora cu Soarele în acele zile, ceea ce te-ar putea face să te îngrijorezi în legătură cu datoriile. Totuși, Jupiter, planeta norocului, se va afla anul viitor în sectorul muncii zilnice din charta ta, așa că ți se vor cere serviciile și vei putea câștiga mai mult.

Marte luminează, în prezent, casa a zecea din charta ta, a faimei și onoarei, așa că vor fi premii, recompense și recunoaștere, dacă faci un efort și transmiți celorlalți realizările tale. Decembrie este o lună importantă pentru progresul în carieră, așa că acum ar trebui să pui bazele unor activități importante, care vor continua în ianuarie și februarie.

Pe 9 și 12 decembrie, ai putea primi vești foarte bune despre bani, pentru că Uranus se va sincroniza cu Soarele.

Casa a zecea, a faimei și onoarei, este guvernată de Uranus, care a fost retrograd în ultimele cinci luni, așa că deși ai lucrat din greu nu ai prea văzut progrese în carieră. Situația se va schimba radical în apropiere de 19 decembrie, când planeta va ieși din această stare și-ți va transmite un impuls de energie. Veștile pe care le vei primi în cele două zile dinainte și de după 29 decembrie îți vor da indicii despre ce urmează să se întâmple în curând.

Luna plină din 13 decembrie aduce finalizarea unei chestiuni financiare, iar grație Marii Trine care leagă luna plină, norocosul Jupiter și energeticul Marte, probabil că veștile pe care le vei primi te vor entuziasma foarte tare.

Pe 26 decembrie ai putea primi o bijuterie valoroasă sau un dar substanțial în bani, pentru că puternicul Soare va colabora cu Marte, care spun că în decembrie vei avea foarte mult noroc la bani și alte valori.

După 19 decembrie, când Marte va intra în Pești, vei avea parte de o viață socială foarte plăcută.  Se vor diminua preocupările pentru bani și carieră și vei avea suficient timp de petrecut cu prietenii, la petreceri sau prin cluburi.

Cea mai fericită zi din lună va fi pentru tine 25 decembrie. Venus, guvernatoarea ta, se va afla într-un unghi divin cu Jupiter, Uranus și Saturn, asigurându-se că sărbătorile de iarnă din acest an sunt unele dintre cele mai grozave.

Dragostea va străluci cel mai puternic în primele zece zile ale lunii, când Venus se plimbă prin Capricorn. Se pare că vei pune la cale o călătorie lungă și la mare distanță, în care vei pleca după 29 decembrie. Patru corpuri cerești sunt în Capricorn, ceea ce ar putea însemna că vei petrece Revelionul într-o zonă muntoasă cu multă zăpadă, alături de sufletul tău pereche.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii decembrie pentru fiecare semn zodiacal:

HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Distracție, iubire și cadouri pentru toată lumea, dar și muncă, și chiar probleme

Horoscop BERBEC decembrie 2016: vei dori să călătorești, dar vei avea destul de mult de lucru

Horoscop TAUR decembrie 2016: Te vor preocupa foarte mult datoriile în această ultimă lună din an

Horoscop GEMENI decembrie 2016: Te vei împăca cu toată lumea și vei călători

Horoscop RAC decembrie 2016: Vei fi foarte ocupat/ă și poate vei pune la cale deschiderea unei afaceri proprii

Horoscop LEU decembrie 2016: Te vei concentra toată luna pe parter/ă

Horoscop FECIOARĂ decembrie 2016: Casa și familia sunt pe primul plan în această lună

Horoscop BALANȚĂ decembrie 2016: Agitație, mulțumire și fericire – cam așa va fi luna decembrie pentru tine

Horoscop SCORPION decembrie 2016: În această lună vei avea foarte mulți bani

Horoscop SĂGETĂTOR decembrie 2016: Vei începe să-ți realizezi cel mai drag vis

Horoscop CAPRICORN decembrie 2016: Vei cheltui în această lună mai mult decât oricine altcineva, dar nu-ți vei goli de tot conturile

Horoscop VĂRSĂTOR decembrie 2016: Pe primul loc sunt prietenii luna asta, dar există și tentația unei relații clandestine trecătoare

Horoscop PEȘTI decembrie 2016: Vei avea o evoluție extraordinară în carieră, dar nu uita și de cei de acasă

 

 

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă