10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR ianuarie 2016: Un început de an minunat

Horoscop TAUR ianuarie 2016: Un început de an minunat

Vei avea un început de an minunat chiar dacă Mercur este retrograd între 5 și 25 ianuarie. Luna aceasta vei reuși să te odihnești și, posibil, să te bucuri de o călătorie, mai aproape sau mai departe de casă.

Luna nouă din 9 ianuarie te va îndemâna să călătorești în următoarele săptămâni, așa că încercuiește datele de 13 și 14 ianuarie pentru a pleca într-o excursie alături de persoana iubită. În această excursie, veți reaprinde flacăra pasiunii, datorită lui Jupiter care se află în conjuncție cu Soarele. Totuși, deoarece Mercur este retrograd, ar fi bine să alegeți o destinație cunoscută, în care să vă amintiți cu plăcere de începutul relației.

Este posbil să călătorești și în interes de serviciu, dar tot te vei bucura de schimbarea de peisaj și te vei întoarce cu un contract sau o înțelegere bună la birou.

Dorința ta de a-ți extinde orizonturile va fi foarte puternică luna aceasta așa că vei încerca să înveți lucruri noi, să dezbați și să te dezvolți intelectual. Așadar, dacă nu poți călători în ianuarie, vei decide să te înscrii la cursuri de perfecționare sau să realizezi un proiect de cercetare, în special dacă lucrezi în domeniul mass media. 

Atenția ta se va concentra asupra casei în apropiere de Luna Plină din Leu din 23 ianuarie. Poți să semnezi un contract de închiriere. dacă cel actual se apropie de final, sau poți să iei un credit pentru o casă nouă. Ar fi bine dacă poți aștepta ca Mercur să iasă din perioada de retrogradare, după 25 ianuarie.

La finalul lunii, te vei muta într-o nouă locuință sau vei termina renovarea casei și vei primi oaspeți în weekendul 23-24 ianuarie. Jupiter te va ajuta să găsești chilipiruri foarte frumoase în materie de decorațiuni pentru căminul tău.

Cele mai citite

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă