11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te...

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

HOROSCOP TAUR IULIE. Viaţa ţi se va schimba în bine în această lună. Dacă ai încercat să lămureşti o diferenţă de opinie cu partenerul de viaţă sau de afaceri, dar nu ai reuşit să faci nici un progres, probabil că Marte ţi-a pus piedici, pentru că era retrograd. Din fericire, a ieşit de curând din această stare, aşa că de acum înainte cuvintele tale vor avea mai multă greutate. În plus Jupiter se va afla într-un unghi ideal faţă de Marte, aşa că vei reuşi să ajungi la un acord mult mai uşor decât în trecut. Şi cum Marte a fost retrograd atât de mult timp, din 17 aprilie până în 29 iunie, acum vei simţi cu siguranţă diferenţa de ritm şi-ţi va face plăcere.

În plus, dacă eşti singur şi speri să-ţi găseşti jumătatea perfectă, alături de care să clădeşti o frumoasă relaţie de iubire, Jupiter, aducătorul de daruri şi noroc, se mişcă plin de energie prin sectorul dragostei adevărate din charta ta, pentru prima oară în ultimii 12 ani. Jupiter este o planetă puternică şi te poate ajuta să-ţi vezi materializată speranţa de a găsi iubirea, mai ales vineri, 1 iulie, când Venus se va afla într-o frumoasă aliniere cu Jupiter, dar şi în weekendul 9-10 iulie, când Soarele, luna şi Jupiter îţi vor oferi ocazii uimitoare de a găsi dragostea.

Ia în considerare posibilitatea de a face o scurtă excursie în afara oraşului pe 4 iulie, când e luna nouă, sau în zilele imediat următoare. Această lună nouă îţi va alimentata dorinţa intensă de a te bucura de o schimbare de mediu. Alege un loc aproape de mare sau de un lac, pentru că te vei simţi şi mai bine. Apa îţi va alimenta spiritul şi te vei simţi din nou întreg. Taurii căsătoriţi se vor bucura de călătorii, pentru că această lună nouă va fi într-un unghi frumos cu Neptun, aducătorul de inspiraţie, aşa că vor fi create toate condiţiile pentru o perioadă romantică strălucitoare. Dacă nu ai prea mult timp, cel mai bine ar fi să pleci în weekendul 9-10 iulie, când Soarele îşi va trimite razele sale aurii spre Jupiter.

Prima parte a lunii iulie pare croită perfect pentru călătorii, dar mai târziu, în cele patru zile de după luna plină din 19 iulie, vei putea planifica o deplasare într-un loc mai îndepărtat. Aceeaşi lună plină ţi-ar putea aduce un final fericit într-un proces legal în care eşti implicat sau o super-petrecere pentru eforturile depuse într-un proiect editorial de publicare a unei lucrări sau de transmitere a unei emisiuni radio sau tv. Sau, această lună plină te-ar putea ajuta să finalizezi, în cele din urmă, o problemă legată de studii şi dorinţa ta de a obţine o diplomă superioară. Una dintre aceste zone ar putea fi reliefată şi ţi-ar putea da motive să fii încântat.

Romantic, Cupidon te va ajuta de la începutul lunii până în jurul  datei de 11 iulie. Miercuri, 6 iulie, Venus în Rac şi Marte în Scorpion se vor afla în unghiuri divine şi-ţi vor deschide porţile spre iubire. Singur sau în cuplu, această lună este perfectă pentru tine. În weekendul 10-11 iulie, când Jupiter în Fecioara va trimite semnale spre Soare în Rac, se va activa a cincea casă, a iubirii divine, aşa că vei petrece o perioadă extra-specială.

Se pare că va fi nevoie să semnezi un contract, aşa că fă asta pe 10 iulie, când Mercur va fi frumos luminat de razele trimise de Marte. Este o zi grozavă, în care toate acţiunile tale vor duce la profituri. Dacă semnezi un contract de închiriere, te vei bucura de locuinţa aleasă pentru foarte mult timp.

În ceea ce priveşte cariera, fă tot ce ai de făcut înainte ca Uranus, guvernatorul sectorului prestigiului şi carierei, devine retrogra din 29 iulie până în 29 decembrie. Vei reuşi să găseşti cele mai bune oportunităţi profesionale înainte de această dată. Asta înseamnă că trebuie să acţionezi la începutul lunii. Ai grijă, însă, să nu semnezi documente şi să nu faci acordui importante pe 16 iulie, când Uranus va fi în unghi negativ faţă de Soare.

Ziua ta de aur în ceea ce priveşte cariera va fi 26 iulie. Ar trebui să alegi această dată pentru a reuşi ceva greu de obţinut în mod obişnuit. Atunci, Mercur va fi într-o magnifică sincronizare cu Uranus, aşa că vei obţine o uimitoare victorie în carieră. Mintea îţi va genera cu viteză idei şi ai putea atrage aplauzele persoanelor importante. Când se va întâmpla asta, bucură-te şi sărbătoreşte. Marchează momentul, invitându-ţi prietenii la petrecere.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

 

Cele mai citite

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă