7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop TAUR mai 2016: vei avea parte de mult noroc la începutul...

Horoscop TAUR mai 2016: vei avea parte de mult noroc la începutul lunii, dar te vor preocupa nişte datorii restante

HOROSCOP TAUR MAI. Este luna în care vei străluci, deoarece Venus, planeta care te guvernează, este în Taur, ceea ce îți oferă un magnetism puternic.

Cheltuie pe haine o parte din cadoul în bani pe care îl vei primi de ziua ta. Venus va avea grijă să primeşti o mulţime de complimente despre modul în care arăţi, aşa că mergi la cumpărături oricând între 1 şi 24 mai. Păstrează chitanţele în caz că vei avea nevoie să schimbi vreo haină cu una de altă culoare sau altă mărime (pentru că, totuşi, Mercur este retrograd).

Pe 6 mai vei fi extrem de norocos pentru că vei avea parte de un triunghi auriu foarte rar şi special, format din Jupiter (daruri şi noroc), Pluto (succes) şi luna nouă în Taur. Vei avea noroc nu doar în luna mai, ci şi în lunile următoare.

Şi veştile bune continuă. Vei avea toate şansele să găseşti dragostea, pentru că se întâmplă foarte rar ca aducătorul de noroc, Jupiter să tranziteze atât de mult casa a cincea, a iubirii adevărate, unde va sta până în septembrie. Până acum, Jupiter a fost retrograd tot anul, din 8 ianuarie, aşa că repunerea lui în mişcare, de pe 9 mai, ar trebui să facă o mare diferenţă.

Fii decis să te aventurezi pentru a vedea ce-ţi poate oferi lumea. Alţii îşi găsesc iubiţi în fiecare zi, de ce nu şi tu? Dacă eşti deja într-un cuplu stabil, e posibil ca un copil să fie parte a imaginii fericite a acestei luni. Toţi Taurii, indiferent dacă sunt căsătoriţi sau nu, se vor distra mai mult. Dacă îţi poţi lua concediu de la serviciu, pleacă într-o vacanţă într-un loc special. 

Singura zonă a chartei tale care te-ar putea îngrijora este legată de bani. Fondurile la care te gândeşti nu provin din salariu, ci sunt mai degrabă bani pe care-i deţii împreună cu o altă persoană sau o companie, cum ar fi soţia sau banca, firma de asigurări etc. Ar putea fi vorba despre un împrumut, o investiţie, o sponsorizare, taxe sau altfel de sume pe care le datorezi. Persoana cu care ai de-a face s-ar putea să fie cam dificilă şi să se certe destul de tare cu tine în legătură cu această problemă financiară. Nu semna nimic în mai, pentru că s-ar putea să nu observi anumite detalii importante, pentru că Marte este retrograd. Punctul culminant al acestei chestiuni financiare va fi pe 21 mai, când va fi lună plină. Dacă simţi că izbucneşte o bătălie, aici va fi momentul maxim. Altfel, ai putea rezolva, în sfârşit, problema, poate chiar pur şi simplu trimiţând bani persoanei căreia-i datorezi. Poziţia lui Marte sugerează că problema va continua până în septembrie, dar măcar acum ai ajuns într-un mic moment de calm.

Dacă eşti concentrat pe o problemă imobiliară, cea mai bună zi pentru a-ţi analiza opţiunile este 3 mai, când Soarele va fi în unghi perfect cu Jupiter. Şi cum Mercur este retrograd până în 22 mai, iar Marte până în 28 iunie, ar fi bine să nu te grăbeşti şi mai ales să nu semnezi nimic până la finele lunii.

Nu lăsa planetele retrograde să te doboade. Ele-ţi vor simplifica programul şi-ţi vor da mai mult timp să faci lucrurile aşa cum vrei. Universul este de partea ta în mai.

Urmărește site-ul www.romanialibera.ro pentru a afla previziunile complete pentru luna mai. Previziunile vor fi postate in data de 1-4 mai.

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă