4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP TAUR septembrie 2015. Un secret dezvăluit şi relaţii mai bune

HOROSCOP TAUR septembrie 2015. Un secret dezvăluit şi relaţii mai bune

Începi o perioadă de un an în care relaţiile amoroase, de serviciu, prietenie şi familie se îmbunătăţesc. Astfel, ai parte de sprijinul de care ai nevoie şi te simţi mai împlinit(ă) în viaţa personală sau profesională.

Primele zile ale lunii sunt excelente, dacă vrei să organizezi o petrecere. Totul va decurge aşa cum îţi doreşti, iar invitaţii vor fi încântaţi.

Dacă eşti singur(ă), într-una din zilele 12 şi 13 septembrie, îţi întâlneşti partenerul ideal, cu care vei începe o relaţie de vis, care va dura toată viaţa. Chiar dacă ai fost rănit(ă) de cineva în trecut, nu ezita să profiţi de ocazie şi să îţi transformi radical viaţa amoroasă. Atracţia pe care tu şi acea persoană o veţi simţi reciproc va fi atât de puternică încât nu va ţine cont de diferenţa de vârstă sau locul în care trăiţi.

Dacă eşti într-o relaţie de lungă durată şi speri să ai un copil, afli vestea cea mare mai devreme decât te aştepţi, fie că este vorba despre sarcină sau adopţie.

La sfârşitul lunii, afli un secret care te dă peste cap. Cântăreşte bine lucrurile şi înţelege motivul pentru care ţi-a fost ascunsă informaţia, înainte să te superi – este posibil ca acea persoană care a păstrat secretul să fi avut intenţii bune.

Tot în ultimele zile ale lunii, primeşti un diagnostic şi înţelegi motivul pentru care te-ai simţit rău în ultima vreme. Nu este cazul să te sperii – primeşti tratamentul şi recomandările de care ai nevoie ca să te faci bine repede.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă