21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP VĂRSĂTOR august 2015. Un pas mare în relaţia cu persoana iubită

HOROSCOP VĂRSĂTOR august 2015. Un pas mare în relaţia cu persoana iubită

În prima parte a lunii august, te pregăteşti de nuntă, te muţi împreună cu partenerul(a), mergi în luna de miere sau iei o decizie importantă alături de persoana iubită. Dacă eşti singur(ă), întâlneşti o persoană specială, cu care începi să flirtezi. Nu forţa lucrurile, lasă relaţia să evolueze de la sine.

Însă, dacă vrei să te căsătoreşti, ai grijă să îţi planifici nunta înainte de 17 septembrie sau după 9 octombrie, pentru că în această perioadă Mercur este retrograd şi, prin urmare, aduce multe surprize neplăcute – te împiedici de rochia de mireasă, ţi se dărâmă tortul, pierzi verigheta sau ţi se întâmplă ceva ce îţi strică ziua.  

Ultima lună de vară este plină de surprize şi îţi aduce oportunitatea de a face un parteneriat care se va dovedi de succes.

Din 11 august până în 6 septembrie 2016, îţi merge bine în plan financiar – îţi cresc veniturile din bonusuri, comisioane, drepturi de autor, burse, sponsorizări sau moşteniri.

Cea mai norocoasă zi din an este cea de 26 august, când primeşti o sumă de bani neaşteptat de mare sau ţi se aprobă un împrumut bancar sau o finanţare.

Cu toate acestea, trebuie să îţi stăpâneşti tentaţia de a cheltui bani, care apare în 29 august. Dacă, totuşi, ai oportunitatea unei investiţii care ţi se pare bună, consultă-te cu un specialist înainte de a lua o decizie. 

Cele mai citite

Alex Creţ, medalie de bronz la Campionatele Europene de judo

Judoka Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb. Creţ l-a învins în turul...

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European Cup, după o nouă înfrângere în fața lui Valur Reykjavik

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European Cup, după ce a fost învinsă acasă de echipa islandeză Valur Reykjavik, cu scorul...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 28 aprilie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 28 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă