19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop VĂRSĂTOR ianuarie 2016. Un proiect important îți va aduce glorie și...

Horoscop VĂRSĂTOR ianuarie 2016. Un proiect important îți va aduce glorie și laude

Ianuarie este o lună potrivită să te gândești la cariera ta. Fă schimbări dacă simți că actualul tău loc de muncă nu-ți mai oferă satisfacții și nu ai posibilitatea să evoluezi. Marte intră în casa faimei și a onoarei, unde va rămâne până în 6 martie. Acest lucru este benefic pentru tine, pentru că Marte îți va da imboldul de a fi curajos, hotărât și nerăbdător să ajungi cât mai departe.

Nu vei avea probleme în a ajunge în sfera oamenilor influenți și, odată ajuns acolo, să te faci ascultat. Lucrează ordonat și vei avea succes, iar premiul la care te gândești va fi al tău.

Din 5 până în 25 ianuarie, Mercur este retrograd, așa că ar fi înțelept să nu accepți o altă ofertă de muncă în această perioadă. S-ar putea să ai surpriza ca sarcinile care ți se comunică la început să se schimbe radical sau ca persoana care ți-a întins o mână de ajutor să-ți întoarcă spatele. Așteaptă până în 25 ianuarie ca să dai răspunsul final. Totuși, există o excepție și în această perioadă: dacă oferta vine de la o persoană cu care ai mai lucrat sau o companie în care ai mai fost angajat. În acest caz, poți avea încredere în ofertă. 

În 13 ianuarie, vei primi un proiect important și interesant. Clienții au încredere în gustul și sitlul tău și, pe deasupra, îți va aduce multe laude.

Această zi este importantă pentru tine și din punct de vedere sentimental, dar și pentru vindecarea unei probleme de sănătate sau pentru a pune la cale o călătorie. 

Până în 23 ianuarie, te vei bucura de invitații pentru ieșiri în oraș din partea tuturor prietenilor tăi. Aceste întâlniri te vor face să te relaxezi și să uiți de tensiunile acumulate peste zi. 

În 23 ianuarie, vei avea o zi importantă pe plan sentimental: vei afla vești și îți vei da seama că ai construit o relație solidă cu cel/cea de lângă tine, iar ceea ce vei afla te va face foarte fericit. 

 

Cele mai citite

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă