10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP VĂRSĂTOR iulie 2015. O nouă misiune şi momente romantice de neuitat

HOROSCOP VĂRSĂTOR iulie 2015. O nouă misiune şi momente romantice de neuitat

În prima parte a lunii, vei purta o discuţie confidenţială cu cineva, în privinţa carierei tale. Deşi conversaţia nu se va concretiza, va reprezenta un pas important pentru o schimbare care va apărea, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie.

Însă, dacă discuţia confidenţială va privi sănătatea ta, şi nu cariera, va fi cazul să acţionezi imediat, să faci investigaţii medicale şi să asculţi întocmai sfatul doctorului.  

Pe parcursul lunii, te vei surprinde pe tine însuţi(ăţi) într-un rol pe care nu ai crezut că îl vei avea vreodată. Poate vei deveni părinte sau vei începe un nou program de studii, vei face voluntariat pentru o cauză sau îţi vei schimba locul de muncă.

Romantismul va atinge culmi extraordinare în această lună. Vei avea o nuntă sau o lună de miere fabuloasă sau vei petrece momente de neuitat cu persoana iubită, acasă sau într-o călătorie îndepărtată.

Ziua de 15 iulie îţi va aduce sarcini suplimentare de lucru, iar şefii se vor baza pe tine. Va trebui să fii foarte vigilent(ă) şi să acţionezi repede. Ai grijă să îţi iei pauze de câte ori ai nevoie şi să te deconectezi de probleme în timpul liber, astfel încât să nu ajungi la epuizare.

În 26 iulie, Uranus va deveni retrograd. Prin urmare, ar fi bine să îţi închei cele mai importante sarcini înainte de această dată. După aceea, va trebui să depui mai multe eforturi ca să îţi atingi obiectivele.

De asemenea, Venus va fi retrograd între 25 iulie şi 6 septembrie. În această perioadă, ar fi bine să nu îţi faci schimbări radicale de look şi să nu iei decizii majore în relaţia cu persoana iubită.

Sfârşitul lunii îţi va aduce un motiv de sărbătoare. În sfârşit, vei culege roadele muncii pe care ai depus-o pe parcursul mai multor ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă