13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop VĂRSĂTOR mai 2016: Vei face schimbări prin casă

Horoscop VĂRSĂTOR mai 2016: Vei face schimbări prin casă

HOROSCOP VĂRSĂTOR MAI. Dacă ți-ai propus în ultima vreme să-ți reamenajezi casa, luna nouă din 6 mai îți va da imboldul așteptat. Jupiter și Pluto, alături de Soarele care se află în Taur, te vor ajuta să îți pui în aplicare planurile pe care le ai în minte de mult timp.

Astfel, Jupiter te va ajuta să faci rost de bani: un plan de refinanțare, aprobarea unei ipoteci sau un împrumut pentru casă. Dacă visezi să-ți cumperi o locuință, Pluto și Jupiter îți vor fi favorabile după 9 mai.

Mercur și Marte sunt retrograde și, asociate cu Saturn, vor face ca lucrurile să se desfășoare mai încet luna aceasta. Totuși, poți pune bani deoparte pentru momentul achiziției casei, însă nu semna nimic înainte de 22 mai, când Mercur își reia traiectoria.

Dacă ai o poziție de conducere, nu lansa un produs sau serviciu nou înainte ca Marte să-și reia traiectoria normală, pentru că ai nevoie de sprijinul său ca să reușești.

Cariera ta va lua avânt și poți primi o ofertă de muncă, posibil de la cineva cu care ai lucrat în trecut, care a rămas plăcut impresionat de modul în care lucrezi. Este o șansă de care ar trebui să profiți.

Și pe plan social, vei avea surprize plăcute: Marte tranzitează casa prieteniei, până în 27 mai, iar Venus, planeta dragostei, îți va scoate în cale multe ispite. Dacă ești singur, îți vei găsi cu ușurință parteneri, iar dacă ești într-o relație, vei petrece multe momente romantice alături de perechea ta. Luna plină în Săgetător, din 21 mai, te va face să trăiești o experiență emoțională intensă.

Marte retrograd îți poate aduce neînțelegeri în relațiile cu prietenii. Vei primi critici din partea unei persoane importante pentru tine în jurul datei de 21 mai. Tot în jurul acestei date, ceva ascuns va ieși la iveală și va trebui să decizi ce e de făcut.

Dacă relația sentimentală este importantă pentru tine, Venus în Gemeni îți va da o mână de ajutor. De asemenea, asigură-te că mesajul tău este receptat corect de cei din jur; acest lucru ți-ar putea folosi la împăcarea cu un prieten cu care ai avut divergențe în trecut.   

 

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă