12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialLUNA ALBASTRĂ IULIE 2015. Cum ne influențează comportamentul luna albastră

LUNA ALBASTRĂ IULIE 2015. Cum ne influențează comportamentul luna albastră

Luna albastră, un fenomen astronomic rar, care se va produce de vineri spre sâmbătă noaptea, poate influența atât comportamentul nostru, cât și anumite evenimente din viața noastră, potrivit astrologilor, scrie mysticmamma.com. 

LUNA ALBASTRĂ IULIE 2015. Contrar numelui său, la noapte nu vom vedea pe cer o lună albastră, ci cea de a doua lună plină din această lună. Prima Lună plină din această lună a avut loc în 2 iulie, iar cea de-a doua Lună plină din această lună va avea loc în 31 iulie. Ultima Lună albastră a avut loc acum aproape 3 ani, în 31 august 2012.

Citește și: Originea Lunii albastre și superstițiile care s-au format în jurul fenomenului

Luna albastră sporește creativitatea

Entuziasmul, idealismul și creativitatea vor spori în această zi. Astfel, te poți aștepta să ai idei noi și să fii mai predispus(ă) spre introspecție. Foarte probabil, în această zi, vei avea succes în toate activitățile desfășurate.

CUM NE INFLUENȚEAZĂ LUNA ALBASTRĂ. De asemenea, tot în această zi vei descoperi noi lucruri despre tine. Acest proces de auto-cunoaștere nu va fi unul ușor, dar va merita. Luna albastră favorizează schimbarea și introspecția. 

Citește și: Luna albastră, fenomen astronomic rar. Când va avea loc

Totodată, această zi este asociată cu încheierea unei relații sau părăsirea unui loc de muncă. Totuși, chiar dacă vei simți că nu mai poți jongla cu tot ce se întâmplă, tot ce trebuie să te relaxezi și să nu te suprasoliciți. După ce toate problemele se vor rezolva vei avea un sentiment cathartic. 

SUPERSTIȚII LUNA ALBASTRĂ. Pentru a fi influențat de vibrațiile pozitive ale lunii albastre, trebuie să îți păstrezi mintea deschisă. Astfel, această zi reprezintă și momentul prielnic pentru schimbări în gândire. Datorită influenței exercitate de Saturn în această perioadă, acum este momentul pentru a schimba lucruri care nu îți mai convin. 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 768. Ministrul de Externe al Ungariei susține că UE, NATO și “stânga” din SUA pot genera un război mondial, prin...

Ministrul de Externe al Ungariei susține că liderii UE și ai NATO, precum și politicienii de stânga din SUA, aduc riscul unui nou război...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă