7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialCum să atragi privirile în vara asta, chiar dacă nu ești în...

Cum să atragi privirile în vara asta, chiar dacă nu ești în fiecare zi la plajă

Sezonul cald este o provocare pentru femei atunci când vine vorba de îmbrăcăminte și modă. Dacă, la plajă, lucrurile sunt simple și ne putem refugia de razele fierbinți ale soarelui în valurile mării, când vine vorba de ținute office pentru birou sau pentru alte activități de rutină lucrurile nu mai sunt atât de simple. 

Pentru ținutele office, optează pentru croieli simple, din materiale vaporoase. Alege textile naturale care lasă pielea să respire lejer chiar dacă acul din termometre sare de 30 de grade. Poți purta o rochie de culoare deschisă, fără mâneci, în timp ce o salopetă vaporoasă achiziționată de pe site-ul  fashionagenda.roîntr-o culoare uni, va fi o alegere bună pentru final de săptămâna. De asemenea, rochiile tip cămașa sunt în tendințe sezonul acesta, iar una dintr-un material realizat din fibre naturale va avea grijă de confortul tău pe tot parcursul zilei pentru că bumbacul are proprietatea de a respiră și oferă și răcoare plăcută la atingere. 

 Dacă simți că ai mai multă încredere în ține purtând ținute de inspirație masculină, sugerez o pereche de pantaloni cu volum și lărgime, care se pot asorta foarte ușor cu sandale cu toc și o bluză din mătase. Trebuie să ai grijă cum alegi pantalonul chiar dacă e larg. Dacă e un material dens, este posibil să transpiri în el și să simți discofort atunci când te așezi pe scaun la birou. Că și tendințe, vară asta minimalismul este cheia. O rochie scurtă albă sau într-o nuanța pastelata, o pereche de sandale fără toc și cât mai puține accesorii – un look pe care te poți bază pe tot parcursul verii.  
La modă în vara asta sunt și maiourile cu bretele, inspirate din anii ’90. Nu ezita să apelezi la ele ori de câte ori ai ocazia. Vor arată foarte șic alături de o pereche de pantaloni bufanți, dar și împreună cu o fustă crenelată.Dacă îți plac salopetele, te poți bucura de ele în variantă scurtă sau lungă, cu imprimeuri văratece și culori vesele. Pentru un eveniment semi-formal, apelează cu încredere la rochiile lungi, vaporoase și dintr-un material asemănător ca textură cu mătasea. Nu poți da greș cu un imprimeu floral, dar, dacă e vorba de un eveniment cu pretenții, optează pentru o nuanță pastelată, uni. 

Fustele și pantalonii scurți îți vor pune picioarele în valoare, dar vor cere o pereche de sandale cu toc. Maiourile mătăsoase cu bretele, cu inserții din dantelă sau fără, topurile crop și bustierele, toate vor arăta șic la un cocktail, împreună cu o pereche de pantaloni scurți, o fustă scurtă sau midi și chiar cu o pereche de pantaloni bufanți. O salopetă albă cu un decolteu adânc și bretele este o ținută potrivită pentru un cocktail. Dacă, pe timp de zi, se recomandă cât mai puține accesorii, seara nu ezita să scoți ținuta din anonimat, cu ajutorul unor bijuterii de efect. 

 

 

 

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă