20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecial12 pantofi pentru 12 foste iubite, colecție creată de Sebastian Errazuriz

12 pantofi pentru 12 foste iubite, colecție creată de Sebastian Errazuriz

Artistul Sebastian Errazuriz a creat o serie de modele de design într-un stil cu totul exclusivist care face trimitere la conceptul de "fostă relație”, într-un mod artistic unic și nonconformist. Colecția, intitulată "12 pantofi pentru 12 iubite”, caracterizează de fapt 12 pantofi creați în așa fel încât să reflecte 12 foste partenere pe care le-a avut.

Fiecare pantof vine cu câte o anecdotă subtilă care să le caracterizeze pe fiecare dintre fostele iubite ale lui Errazuriz. Unele descrieri sunt frumoase și măgulitoare, însă altele arată foarte clar antipatia, regretul, ura sau gustul amar pe care l-au lăsat anumite iubite, în viața designerului.

Totuși, toate creațiile sunt foarte puternice; ideea pantofilor arată ca un act intenționat de expunere personală, iar în felul acesta, Errazuriz pare mai vulnerabil în fața acestor femei din trecutul lui.

Într-un interviu, designerul a declarat că nu prea a avut probleme cu majoritatea fostelor prietene care l-au inspirat să creeze pantofii, însă referitor la unele dintre ele, Errazuriz spune că a fost chiar îngrijorat și că a știut de la început că nu o să fie bine.

Errazuriz a lucrat împreună cu "Melissa”, o companie faimoasă de pantofi, care a mai lucrat și cu alți designeri de înaltă clasă, ca Vivienne Westwood și Karl Lagerfeld.

Unele modele din colecție nu par deloc practice, însă cu siguranță sunt femei cărora le-ar plăcea să dețină vreunul dintre ele.

Colecția "fostelor prietene” nu vine însoțită cu numele reale ale acestora, aspect pe care designerul l-a subliniat de la început.

1. "Jetsetter”, Jessica

2. "Honey”, Natasha

3. "Cry baby”, Alexandra

4. ”Gold Digger”, Alison

5. "Ice Queen”, Sophie

6. "GI Jane”, Barbara

7. "Heart Breaker”, Laura

8. "Hot Bitch”, Caroline

9. ”The Virgin”, Anna

10. "The Boss”, Rachel

11. "The Ghost”, Valentina

12. "The Rock”, Alice

(Sursă foto: www.boredpanda.com )

Cele mai citite

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Un sfert din liniile STB vor circula pe trasee modificate în acest weekend

Majoritatea troleibuzelor, un sfert din tramvaie și o parte semnificativă din autobuze vor circula pe trasee modificate în acest weekend (11 și 12 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă