16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecial5 Articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

5 Articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Ne este cunoscut sentimentul când stăm ore întregi în faţa dulapului şi nu ştim cu ce să ne îmbrăcăm, indiferent că vorbim despre o plimbare, petrecere sau o întâlnire. Devenim irascibile deoarece chiar dacă dulapul este plin de haine, tot nu reuşim să găsim o combinaţie potrivită pentru evenimentul la care urmează să asistăm. Există câteva trucuri care te vor ajuta să îţi alegi ţinuta indiferent de ocazia la care trebuie să ajungi. Inventarul de haine al fiecărei femei ar trebui să conţine 5 articole vestimentare clasice, care se pot asorta oriunde, oricând şi care ne vin în ajutor ori de câte ori avem nevoie.

1. Little Black Dress

Little Black Dress sau rochiţa neagră este o piesă vestimentară indispensabilă. Te va scoate mereu din bucluc, indiferent unde trebuie să ajungi. Vrei să mergi la un interviu? Perfect, asorteaz-o cu un sacou şi ai obţinut un look clasic şi serios. Dacă vrei să ieşi în oraş şi nu ai inspiraţie, poarte rochia neagră cu o pereche de pantofi cu toc şi câteva accesorii care să iasă în evidenţă. Nu-i aşa că îţi poate deveni cu uşurinţă cea mai bună prietenă?

2. Palton Clasic

Paltonul este o investiţie care merită din cel puţin două puncte de vedere: nu se va demoda niciodată şi îl poţi purta chiar dacă ai fluctuaţii de greutate. Te-am convins, nu-i aşa? Fiind un articol vestimentar clasic, îl porţi purta cu blugi, rochiţe sau costum. Asigură-te că  paltonul este pe măsura ta şi alege lungimea potrivită pentru înălţimea ta.

3. Blugi, blugi, blugi

Doar nu credeai că blugii nu vor fi în clasament. Sunt o piesă de rezistenţă a garderobei tale şi fiecare femeie ar trebui să aibă în dulap o pereche de blugi. Aceşti pantaloni pot fi croiţi în diferite stiluri şi forme. Vestea bună este că ai o gamă largă de stiluri din care poţi alege şi în care te poţi simţi încrezătoare. Accesorizează-ţi blugii cu sandale, pantofi cu toc, încălţăminte sport sau balerini. Când vine vorba despre jeans, ai o varietate de soluţii la îndemână pentru orice ocazie.

4. Sacou Negru

Un sacou negru cambrat, nu numai că este un accesoriu foarte feminin dar se potriveşte oricărui tip de siluetă. Scoate în evidenţă talia şi dă un plus de valoare ţinutei tale. Poţi obţine un look chic daca îl porţi cu blugi, un look elegant dacă decizi să îl asortezi cu o rochie  office sau un look nonconformist dacă îl combini cu o fustă cu imprimeu floral.

5. Cămaşa Albă

Cămaşa albă poate părea banală la prima vedere, dar poate fi asortată în foarte multe feluri şi combinată în multe ţinute. Lasă-ţi imaginaţia să lucreze şi fă cele mai inedite combinaţii. Treci de la stilul office la cel casual, schimbându-ţi doar câteva piese vestimentare.

Cele mai citite

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă