10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecial5 Bijuterii pe care orice femeie ar trebui să le aibă

5 Bijuterii pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Cu siguranţă fiecare femeie are în posesia ei, mici accesorii cu care îşi scoate în evidenţă ţinuta şi atuurile. Printre aceste bijuterii se numără câteva obiecte care nu ar trebui să lipsească atunci când vine vorba de colecţia de accesorii.

Brăţări multiple

Există o gamă largă de brăţări din care poţi alege şi pe care le poţi asorta cu diferite ţinute. Brăţările aurii sunt în mare vogă şi conferă un look chic. Poţi purta pe o mână mai multe brăţărele subţiri de acelaşi fel, alături de o brăţară mai groasă turcoaz.

Inel inedit

Chiar dacă nu îl porţi decât la ocazii speciale, trebuie să ai măcar un inel de culoare stridentă sau un inel mare şi strălucitor care să iasă în evidenţă. Gândeşte-te cât de simplu poţi accentua o ţinută cu un astfel de accesoriu.

Colier statement

Un colier statement are rolul de a pune în valoare o cămaşă sau un tricou simplu, într-o culoare neutră. Este un accesoriu impunător şi pretenţios, dar care cu siguranţă te va scoate din monotonie. Un astfel de colier într-o culoare turcoaz şi cu broderie fină, sigur va atrage privirile asupra ta.

Cercei candelabru

O pereche de cercei candelabru coloraţi sunt nişte accesorii care pot adăuga un strop de romantism ţinutei tale. Sunt suficient de coloraţi cât să-ţi accetueze îmbrăcămintea de vară dar suficient de „cuminţi” cât sa nu atragă atenţia în mod direct.

Colierele lungi

Colierele lungi cu pandantive în diferite forme le poţi combina cu uşurinţă în funcţie de stilul pe care ţi l-ai ales. Acestea sunt nişte accesorii pe care trebuie să le ai deoarece îţi subliniează stilul şi sunt un detaliu care face diferenţa.

 

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...
Ultima oră
Pe aceeași temă