10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Idei de ţinute pentru vara asta

FOTO: Idei de ţinute pentru vara asta

A venit vara, bine ne mai pare! În sfârşit am pus hainele de iarnă undeva la loc de cinste şi le-am scos pe cele subţiri, de vară. Sezonul estival ne inspiră să purtăm ţinute cât mai creative şi colorate. Cu ajutorul câtorva piese vestimentare de bază, putem să obţinem o îmbrăminte de efect.

Ţinută casual

Poţi obţine o ţinută casual şi foarte la modă prin combinarea câtorva articole vestimentare simple. Cu siguranţă ai în dulap o pereche de blugi strâmţi pe care îi poţi asorta cu o pereche de sandale cu toc. Completează-ţi îmbrăcămintea cu o eşarfă, pălărie şi ochelari police. Pentru un plus de personalitate, adaugă un ruj roşu.

Ţinută jucăuşă

Pentru firi romantice şi visătoare, avem o altă propunere. Ce zici de o rochiţă cu buline şi o cămaşă sau geacă de blugi peste? Poţi asorta această ţinută cu o pereche de ciorapi negri, o geantă maro şi un colier lung.

Ţinută îndrăzneaţă

Dacă vrei să fii în pas cu moda şi să îţi evidenţiezi personalitatea înseamnă că o pereche de blugi scurţi cu talie înaltă, un top lărguţ şi accesorii extravagante sunt ceea ce cauţi. Brăţara metalica lată şi colierul completează o îmbrăcăminte chic.

Ţinută clasică

În ţinuta clasică se încadrează rochiţele de diferite modele, culori şi lungimi. Accesorizate cu brăţări sau coliere lungi, formează o îmbrăcăminte clasică pe care o poţi purta la serviciu într-o zi toridă de vară sau seara în oraş cu o jachetă peste.

Ţinută colorată

Îţi plac culorile stridente? Ba mai mult, îţi place şi să le combini? Ce ar fi să încerci un galben neon cu o pereche de pantofi albi? Sau o fustă verde cu imprimeu şi un top verde neon? Sunt sugestii îndrăzneţe şi colorate pentru personalităţi puternice şi încrezătoare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă