15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecial5 lucruri pe care le poţi face dintr-o pereche de blugi vechi

5 lucruri pe care le poţi face dintr-o pereche de blugi vechi

Dacă ai o pereche de blugi tociţi prin dulap pe care nu îi mai porţi, în loc să îi arunci mai bine fii inventivă şi transformă-i într-un obiect creativ şi chic. Ce poţi face dintr-o pereche de blugi vechi?

1. Geantă din denim

Să confecţionezi o geantă dintr-o pereche de blugi nu este deloc greu şi ţi-o poţi personaliza după bunul plac. Rămâne la latitudinea ta forma. De asemenea, poţi aplica tot felul de motive florale, o poţi picta, poţi aplica ştrasuri sau ţinte. Dar până la urmă trebuie să te reprezinte pe tine aşa că dă frâu liber imaginaţiei.

2. Pictează-i

Da, pictează-i! Dacă nu vrei să te complici cu diferite modele, stropeşte-i cu vopsea. Poţi alege o singură culoarea sau mai multe, cert este că va capătă un aer chic şi îi vei transforma într-o pereche de blugi cu personalitate.

3. Găseşte-i o utilitate practică

Ca de exemplu, o husă pentru telefon. Poţi decupa buzunarul şi să îl transformi într-o husă pentru mobil. Este inedit şi foarte uşor de realizat.

4. Decoraţiuni pentru casă

Dacă eşti o persoană mai practică, avem sugestii şi pentru tine. Poţi confecţiona din blugii tăi o pereche de papuci de casă cu care să îţi surprinzi invitaţii. O altă variantă uşor de realizat este o pernă pentru canapeaua ta sau pentru cei mici. Dacă niciuna dintre variantele de mai sus nu îţi surâde, poţi oricând să îţi transformi pantalonii într-un şort de bucătărie practic.

5. Accesorii

Ce zici de nişte accesorii? Pot fi accesorii de birou precum un carneţel drăguţ în care să îţi notezi întâlnirile importante. Poţi acoperi coperţile unui carneţel banal cu materialul din denim şi să îl decorezi. Dacă nu, poţi confecţiona nişte brăţări cu adevărat inedite şi unice.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă