15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecial5 tipuri de sandale în trend vara aceasta

5 tipuri de sandale în trend vara aceasta

Sandalele sunt nişte încălţăminte foarte practice, uşor asortabile şi foarte comode. Ai toate motivele să îţi achiziţionezi o pereche de sandale, în special când ai atâtea opţiuni din care să alegi.

1. Sandale cu toc

Sandalele cu toc sunt foarte în vogă şi le poţi purta cu blugi, fuste sau rochiţe. Ai o gamă largă de opţiuni, de la sandale cu platformă până la sandale cu imprimeu de zebră. Indiferent de alegerea ta, acestea sunt foarte sexy şi dau impresia de picioare lungi.

2. Sandale clasice

Dacă eşti o persoană mai clasică şi vrei o pereche de sandale casual, alege un stil simplu cu câteva barete încrucişate sau cu un toc mic, clasic. Sunt ideale dacă eşti toată ziua pe fugă şi preferi îmbrăcămintea comodă.

3. Sandale tip gladiator

Sandalele tip gladiator sunt pentru personalităţile îndrăzneţe şi nonconformiste. Acestea pot fi lungi până la genunchi sau mai scurte, până la gleznă. Se pot asorta cu o pereche de blugi scurţi, un tricou simplu şi câteva accesorii. Dau un ton inedit ţinutei tale. Trebuie să ai aşa ceva!

4. Sandale colorate

Dacă tot vine vara este timpul să alegem culori îndrăzneţe în ceea ce priveşte încălţămintea. Într-adevăr, sunt un pic mai greu de asortat, dar te scot din banal. În materie de sandale, poţi alege un albastru electric, un galben neon sau un portocaliu intens. Merg perfect cu o fustă maxi şi un top alb.

5. Sandale cu ţinte

Sandalele cu ţinte îţi completează o ţinută în stil rock şi îţi dau un plus de atitudine. Nu sunt pe gusturile oricăruia dar tocmai acesta este farmecul lor!

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă