20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBranduri internaționale în noul magazin Sport/Couture din Victoria Gallery

Branduri internaționale în noul magazin Sport/Couture din Victoria Gallery

Un nou magazin Sport/Couture s-a deschis în Victoria Gallery, cea mai nouă galerie comercială din București, situată pe Calea Dorobanților. Magazinul Sport/Couture oferă un mix original și atractiv de haine și accesorii ale unor brand-uri de renume internațional, precum Mulberry, Kenzo, M Missoni și Z Zegna. 
  
Mulberry îmbină stilul orașului cu maestria tradițională a prelucrării pieselor din piele. Un brand-fenomen, Mulberry este un status simbol care a intrat în mentalul colectiv și în arsenalul de lux al trendsetterilor din întreaga lume. 
  
M Missoni și-a păstrat popularitatea în timp, datorită stilului unic și distinct, versatil și purtativ. Imprimeurile inconfundabile a€œzig-zag” au căpătat un twist contemporan, în timp ce mix-ul de culori și „pattern-uri” trasează an de an tendințele, în privință hainelor și a accesoriilor. 
  
Z Zegna, linia young a brand-ului masculine Zegna, conturează o garderobă urbană și contemporană, în care elementele clasice se împletesc armonios cu „construcțiile” și texturile inovative. Dedicate prezentului, colecțiile Z Zegna sunt bine ancorate în tradiție, adresându-se bărbaților încrezători, dar cu o atitudine relaxată, stăpâni pe stilul și alegerile lor vestimentare. 
  
Casa de modă Kenzo care s-a impus în industria modei prin piese vestimentare colorate și nonconformiste. Accesoriile Kenzo păstrează moștenirea brand-ului care combină în colecțiile sale €„animal print” cu elementele specifice pădurii tropicale: flori exotice, palmieri și culori țări. 
  
Victoria Gallery, cea mai nouă și atractivă destinație de shopping, din București oferă clienților săi brand-uri de modă și de lifestyle adresate femeilor, bărbaților și celor mici, cât și o selecție high-fashion Victoria 46 (Balmain, Jimmy Choo, Celine, Lanvin, Stella McCartney, Saint Laurent, Gianvito Rossi, Dsquared2 și Zadig&Voltaire), shop-ul Agent Provcateur și magazinul Laduree. 

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă