14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCeasuri barbatesti din gama Fossil au acum preturi speciale

Ceasuri barbatesti din gama Fossil au acum preturi speciale

Un ceas barbatesc de caliatate trebuie sa arate estetic foarte bine, sa fie rezistent si durabil si sa fie dotat cu cat mai multe functii.

Fiecare barbat are un anume stil de viata, un stil vestimentar aparte, insa fiecare isi doreste ca ceasul pe care-l poarta sa indeplineasca mai multe criterii. Gama de ceasuri barbatesti Fossil se gasesc sub forma unor cadrane fashion, clasice, casual, sport sau elegante avand curelele din piele, silicon, otel inoxidabil, material textil sau plastic.

Modelele de ceasuri Fossil indeplinesc functii complexe de data, cronograf, zile ale saptamanii sau tahimetru iar multifunctionalitatea acestora variaza de la model la model. Designul care predomina in forma fiecarui ceas este strict influentat de puterea masculina, cadranele au dimensiuni de 45 mm ajungand chiar si pana la 50 mm pentru modelele mai masive.  Calitatile care insotesc aceste accesorii create de firma Fossil sunt rezistenta, materialele durabile, detaliile finisate corect si subtil care impreuna creeaza aceste concepte de ceasuri apreciate in intreaga lume.

Cei doi frati Kartsotis si-au propus sa produca ceasuri de mana pentru persoane dinamice si cu un stil de viata diversificat iar in prezent compania lor se bucura de un succes enorm la mai bine de 30 de ani de la infintare.  

Site-ul BestWatch.ro ofera spre achizitionare ceasuri Fossil 100% originale la cele mai mici preturi de pe piata iar daca te decizi sa comanzi de la noi ai garantie si transportul gratuit la toate produsele ce depasesc 300 de lei.

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă