10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDantela neagră, un simbol al femeilor puternice

Dantela neagră, un simbol al femeilor puternice

În materie de lenjerie intimă, negrul rămâne nuanța preferată a femeilor, iar dantela neagră este un clasic care se reinventează constant odată cu aparițiile noilor trenduri în materie de lenjerie intimă.

Plăcerea femeilor de a purta lenjerie intimă din dantelă neagră este neprețuită, deoarece aceasta denotă mister, eleganță și rafinament absolut, dar si senzualitate discretă.

Unul dintre secretele fiecărei femei surprinzatoare este lenjeria intimă sexy, provocatoare și plina de senzualitate. Aceasta conferă unei femei încredere in sine, dezinvoltură și un aer tulburător fascinant.

Se recomandă ca fiecare femeie cu o atitudine puternică, determinată și îndrăzneață să aibă în garderobă un loc special dedicat acestor ”mici plăceri vinovate”.

Seturile sexy de lenjerie intimă, chemise-uri incitante, body-uri seducătoare și catsuit-uri îndrăznețe din dantelă neagră fină și delicată sunt piese esențiale pentru garderoba oricărei femei care îndrăznește să surprindă în fiecare zi.

Astfel, pentru a se bucura de mai multă încredere în sine şi pentru femeile puternice, SevenSins.ro propune pentru acest an provocarea de a îndrăzni să surprindă în fiecare zi cu piese de lenjerie intimă provocatoare.

Este o gamă variată de modele de lenjerie intima sexy special dedicate femeilor suprinzatoare – body-uri sexy, corsete, chemise-uri incitante, seturi cu portjartier elegante, deux-piece-uri irezistibile și costume sexy. În colecția propusă, negrul este puternic reprezentat cu zeci de modele ce exprimă forță, provocare, îndrăzneală, dezinvoltură și multă încredere de sine.

 

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă