10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDita Von Teese lansează o colecţie de lenjerie intimă pentru gravide

Dita Von Teese lansează o colecţie de lenjerie intimă pentru gravide

Actriţa Dita Von Teese va lansa o colecţie de lenjerie intimă pentru femeile însărcinate, din dorinţa de a le ajuta să se simtă atrăgătoare, informează Mediafax.

Actrița, care nu are niciun copil, a încheiat un parteneriat cu directorii de la Destination Maternity pentru a crea o colecţie capsulă, intitulată Von Follies de Dita Von Teese. Actriţa a spus că noile piese vestimentare vor fi confortabile şi practice.

"Lenjeria elegantă reprezintă o modalitate simplă de a crea în fiecare zi momente de extravaganţă şi frumuseţe şi atunci de ce nu s-ar bucura şi o nouă mămică de o lenjerie frumoasă", a spus Dita Von Teese.

"Colecţia pe care am creat-o cu Destination Maternity este realizată pentru a înfăţişa stilul retro-glamour, în timp ce inspiră încredere şi întruneşte toate cerinţele practice şi nevoile unei noi mame", a completat aceasta.

Această colecţie nu este prima pentru actriţa Dita Von Teese, la începutul acestui an, ea lansându-şi linia vintage Star Life.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă