13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Cinci coafuri de vară care se fac uşor şi...

FOTO + VIDEO. Cinci coafuri de vară care se fac uşor şi repede

Cele mai interesante coafuri pentru sezonul cald sunt cele lejere, potrivite pentru rochiile din voal sau pentru ţinute alcătuite din fuste şi tricouri. Vloggerul Danielle Mansutti sugerează cinci moduri simple şi rapide de aranjare a părului pentru serviciu sau pentru timpul liber, în zilele caniculare.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cele cinci coafuri de vară sugerate de Danielle Mansutti.

1. Coroana împletită

Coroana împletită este o coafură foarte feminină, care se potriveşte de minune cu o rochie sau o fustă vaporoasă, albă sau în culori deschise. În plus, părul astfel aranjat se potriveşte şi cu tricourile de orice nuanţă, purtate cu blugi scurţi sau lungi.

2. Lăsat pe spate, cu bentiţă împletită

Părul lăsat pe spate, cu două şuviţe împletite în jurul capului, în formă de bentiţă, conferă o atitudine relaxată. Se face repede şi este perfectă pentru întâlnirile cu prietenii din serile de vară.

Citeşte şi: FOTO. Cum poți să obții un look interesant cu o bandană

3. Cocul într-o parte

Cocul într-o parte se face foarte repede şi creează un look şic, indiferent de cât de simplă este ţinuta pe care o alegi. Coafura este potrivită atât pentru evenimentele din timpul zilei, cât şi pentru ieşirile cu prietenii sau cu partenerul.

4. Cocul feminin şi practic

Cocul făcut la spate, prins cu o cosiţă lejeră, este potrivit pentru orice zi de vară caniculară, atât pentru serviciu, cât şi pentru timpul liber, când nu suporți părul căzut pe umeri.

5. Cocul lejer

Cocul lejer este cea mai rapidă coafură de vară şi se face cu un elastic, un burete de păr şi câteva clame. Coafura este excelentă pentru dimineţile în care ne trezim prea târziu după o seară de pomină petrecută cu prietenii sau în zilele de vacanţă, când nu avem chef să petrecem prea mult timp în faţa oglinzii.

 

 

 

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă