15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Amatoare de accesorii? 10 moduri creative în care să-ți porți eșarfa

FOTO. Amatoare de accesorii? 10 moduri creative în care să-ți porți eșarfa

O eșarfă poate schimba complet aspectul unei ținute, fie una casual, formată dintr-o pereche de blugi și un tricou, fie una elegantă, formată dintr-o rochie și pantofi cu toc. Iată zece moduri creative, prezentate de site-ul hellonatural.com, prin care îți poți aranja eșarfa, astfel încât să obții un look interesant. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum poți purta o eșarfă în zece moduri creative și ușoare

1. Nodul franțuzesc

Nodul franțuzesc arată excelent la eșarfele înflorate sau cu alte imprimeuri mari. Eșarfa astfel aranjată merge de minune cu tricouri sau rochii albe. 

2. „Colierul înnodat”

„Colierul înnodat” se poate face pe eșarfe lungi, atât imprimate, cât și simple, în culori mai pale sau mai puternice. Acest tip de nod se potrivește la ținutele formate din blugi sau pantaloni drepți, tricouri și geci din denim, piele sau pulovere subțiri, purtate lejer, neîncheiate. 

3. „Colierul șic”

„Colierul șic” arată excelent dacă este făcut pe o eșarfă albă sau într-o culoare pală, cu câteva accesorii la un colț. Eșarfele legate în acest mod arată foarte bine pe tricourile în nuanțe închise. 

4. Eșarfa lejeră

Eșarfa lejeră este foarte ușor de obținut, se potrivește oricărei ținute de stradă și se poate ajusta cu ușurință, fără să i se strice aspectul. 

5. Eșarfa „îmbrățișare”

Eșarfa „îmbrățișare” este cea care se aranjează cel mai ușor. Așezată pe umeri, aceasta poate schimba complet aspectul ținutei. Însă, pentru efect maxim, eșarfa trebuie să fie lungă și lată, în culori potrivite pentru piesele vestimentare. 

6. Eșarfa aranjată comod în jurul gâtului

Astfel aranjată, eșarfa acoperă doar gâtul și poate fi un accesoriu interesant, mai ales pentru ținutele din denim. Pentru cel mai bun rezultat, trebuie să fie folosită o eșarfă subțire și scurtă, care să nu provoace disconfort la nivelul gâtului. 

7. Eșarfa șic

O eșarfă mare se poate aranja șic, astfel încât să acopere lejer gâtul și să cadă peste tricou. Cel mai bun efect se obține atunci când eșarfa are nuanțe puternice și imprimeuri mari. 

8. Eșarfa împletită

Eșarfa împletită are un aspect foarte interesant, chiar dacă materialul nu a fost călcat înainte. Cel mai bun efect se obține atunci când eșarfa este lungă și subțire. 

9. Șalul înnodat

Șalul înnodat la spate poate da impresia de o ținută interesantă, cu o bluză fistichie deasupra. În plus, acest mod de aranjare a unei eșarfe mari este o soluție la îndemână în timpul plimbărilor sau picnicurilor la care temperatura scade brusc. 

10. Nodul clasic

Nodul clasic se poate obține repede și ușor. Acest mod de aranjare a eșarfei este util pentru momentele de grabă, în care nu există prea mult timp de petrecut în fața unei oglinzi. Însă, nodul este suficient de interesant pentru orice ținută de zi cu zi. 

Cele mai citite

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă