13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Ce modele de genți sunt la modă în această vară

FOTO. Ce modele de genți sunt la modă în această vară

În această vară, casele de modă au creat de la genți supradimensionate cu design clasic, la plicuri cu detalii extravagante sau poșete mesager versatile, care să îți completeze ținutele estivale, pentru fiecare moment al zilei sau eveniment la care participi!

Casa de modă britanică Burberry îți propune genți albe, din piele: modele Tote Bag (5.679 lei) cu check-ul embosat și design artizanal sau Small Orchard (5.679 lei) cu piele texturată și formă structurată vor asorta cu succes o ținută all-white cu aspect lejer! Poți opta însă și pentru modelul clasic Small Orchard cu Sartorial Check (4.479 lei) cu aspect vintage și curea detașabilă sau clutch-ul cu imprimeul cadrilat Haymarket și sistem de închidere magnetic reprezintă alegeri potrivite: ele pot fi purtate atât la o întâlnire de bussines, cât și seară la un restaurant sau în week-end la un outfit relaxat! Pentru o gală sau un eveniment monden poți alege plicul cu aspect de piele de piton, într-o nuanță de albastru-violet (6.629 lei), clutch-ul cu cristale  (5.679 lei) sau extravaganta poșetă The Petal din vinil în nuanța Vibrant Pink (4.569 lei). 
  
Foarte populare în rândul vedetelor din S.U.A. gențile Michael Kors sunt versatile și ușor de asorta! ”Gentile nu țin cont de vârstă sau de siluetă. Dacă ai o zi în care nu te simți bine cu ține însăți și cu modul în care arăți, acest lucru nu te va împiedică să porți totuși o poșeta de calitate”, spune însuși designerul! Realizate din piele, cu un design ce îmbină stilul sporty-chic cu cel urban, gențile Michael Kors au prețuri accesibile, între 1.129 și 1.139 lei și pot fi purtate atât la ținute compuse din sacou și fustă, cât și la skinny jeans și tricou.
  
DKNY, linia young a brand-ului Donna Karan vine cu o infuzie de culoare: genți în nuanțe de roz fucsia, sau roșu intens cu modele diferite, de la cele mari și încăpătoare, la cele de dimensiune medie sau poșete (de la 619 lei la 1.359 lei). Le poți purta ziua la birou la un outfit monocrom, în nuanțe de bej.
  
Fă o declarație de stil prin gențile Mulberry fabricate cu multă mestrie și atenție acordată detaliilor în Marea Britanie. Sunt clasice, foarte elegante și nu se vor demoda niciodată! Optează pentru modelul de zi, Lily (3.488 lei) sau pentru modelul Christy, din piele cu aspect metalizat (3.899 lei), ideal pentru o ieșire seară în club.
  
Pleci în week-end la mare sau ieși la o terasă cu prietenii? Alege gențile M Missoni din rafie și mânere din inele colorate (1.629 lei) care vor fi remarcate de toată lumea! Le poți purta la rochii fluide cu aspect hippy!  Mai ai la dispoziție și modele din piele cu aspect arty-chic (1.629 lei) care vor completa cu succes ținute lejere, în city-break-uri. 
  
Dacă te atrag imprimeurile florale, Just Cavalli îți propune o poșeta de umăr (1.679 lei) care poate completă cu succes un outfit elegant, compus din sacou și pantaloni skinny sau o rochie cu imprimeu exotic: însuși designerul Roberto Cavalli a €œdecretat că în această vară poți combina haine și accesorii cu print floral.

Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă