10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum să îţi faci o rochie, fustă sau bluză dintr-o cămaşă...

FOTO. Cum să îţi faci o rochie, fustă sau bluză dintr-o cămaşă pentru bărbaţi

Cămaşa pe care fratele sau iubitul tău nu o mai poartă îţi poate fi de folos, dacă vrei să îţi faci o rochie, fustă sau bluză şic.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea ce bluză, rochii sau fuste îţi poţi face dintr-o cămaşă pentru bărbaţi.  

Ca să îţi faci o rochie fără mâneci din cămaşa pentru bărbaţi, închide-i nasturii şi leagă mânecile în faţă, apoi descheie nasturii de la manşete şi formează o fundă în faţă, pe talie.

Citeşte şi: FOTO. O rochie de mireasă sfidează evoluţia modei. Cum arată piesa vestimentară îmbrăcată de 11 generaţii, de-a lungul a 120 de ani

Pentru un model diferit, dar tot fără mâneci, încheie nasturii în spate şi leagă mânecile în jurul taliei, astfel încât să formezi o fundă mică la spate.

Ca să îţi faci o fustă atipică, încheie cămaşa în jurul şoldurilor, cu nasturii poziţionaţi în faţă, într-o parte. Apoi, leagă mânecile cât mai sus şi formează o fundă mare, astfel încât să laşi una dintre mâneci să atârne.

Citeşte şi: FOTO. Sfatul specialistului. Cum îţi poţi adapta garderoba de vară pentru toamnă

O altă modalitate prin care să transformi cămașa în fustă este să o închei în jurul taliei, cu nasturii poziționați în spate. Apoi, înfășoară-ți talia cu mânecile, descheie manșetele și formează o fundă mică în față, într-o parte.

Dacă vrei să îţi faci o bluză şic din cămaşa pentru bărbaţi, încheie primul nasture în faţă, apoi încheie al doilea nasture, dar nu în locul lui, ci în următorul, aşa încât să formezi o buclă. Încheie următorii nasturi normal. Apoi, ridică mânecile şi leagă-le în spatele gâtului, după care formează o fundă pe un umăr. În final, prinde bluza cu o curea subţire în talie. 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă