13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Novak Djokovic, stilat și elegant la Wimbledon

FOTO. Novak Djokovic, stilat și elegant la Wimbledon

Tenismenul Novak Djokovic, câștigătorul de anul acesta al turnelui de tenis de la Wimbledon, a realizat o ședință foto la Royal Opera House din Londra pentru a marca victoria. La ședința foto, Novak Djokovic a purtat un costum elegant de culoare neagră de la faimoasa casă de modă Burberry.

Nu este prima oară, când tenismenul poartă ținutele elegante, de la Burberry. Anul trecut, el a găzduit o cină caritabilă la Londra, organizată de Fundația Novak Djokovic, ocazie cu care a purtat un costum negru Burberry. Totodată, Novak Djokovic a participat alături de iubita sa Jelena, la Love Ball, găzduit de Natalia Vodianova la Monaco, unde a purtat un alt costum Burberry. 

El s-a alăturat astfel unui €œclub exclusivist al sporitivilor care poartă haine de la casa de modă britanică, printre care se află David Beckham și Andrew Murray la rândul său câștigător al turneului Wimbledon.

”Burberry Tailoring are la bază o istorie bogată în materie de inovație a țesăturilor, inspirată din stilul nemuritor al iconicului trench. Designul modern și detaliile realizate manual conturează o siluetă perfectă, effortless chic, condimentată de acea atitudine britanică, distinctă”, spune Christopher Bailey despre costumele Burberry, purtate de celebrități din întreaga lume, precum Gerard Butler, Joseph Gordon Levitt, Kevin Spacey, Jake Gylenhall, Robert Pattinson, Chris Hemsworth și mulți alții. 

În România, costumele Burberry sunt preferate de celebrități precum Mihai Petre, Cornel Ilie (Vunk), Smiley, Cătălin Măruță, Dani Otil și Răzvan Simion. 
 

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, singura echipă din istoria Bundesligii care încheie sezonul neînvinsă

Bayer Leverkusen, campioana în premieră a Bundesligii, a devenit prima echipă din istoria campionatului de fotbal al Germaniei care încheie un sezon fără nicio...

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...
Ultima oră
Pe aceeași temă