21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Tendințe: Cum să porți haine și accesorii aurii

FOTO. Tendințe: Cum să porți haine și accesorii aurii

Cea mai simplă și mai inspirată modalitate de a-ți pune în valoare pielea bronzată în această vară este să porți haine și accesorii aurii. Este important însă să alegi hainele și accesoriile care să îți reprezinte stilul și personalitatea astfel încât să nu exagerezi cu această culoare metalizată și stridentă.

Stilul glam

Alege o rochie aurie scurtă pentru un cocktail party în timpul verii și vei atrage cu siguranță toate privirile. Optează pentru o rochie aurie dintr-un material de bună calitate, cu finisaje impecabile și o croială care să îți pună în valoare silueta. Poartă o astfel de rochie cu pantofi sau sandale nude și un plic într-o culoare contrastantă.

Stilul casual

Optează pentru o pereche de blugi boyfriend, un tricou alb cu spatele gol și espadrile aurii pentru a avea un outfit comfortabil și cool atunci când ieși în oraș cu prietenele tale. Accesorizează ținuta cu multe brățări colorate.

Stilul sporty-chic

Combină un tricou cu imprimeu auriu cu o pereche de pantaloni scurți și adidași cu aripi și vei obține o ținută nonconformistă, cu care vei face furori la orice festival în aer liber. Poți să adaugi la această ținută accesorii extravagante, precum un receptor retro pentru telefonul mobil. Acesta va conferi ținutei o notă chic și te va proteja de radiațiile telefonului mobil.

Stilul elegant

Poartă o fustă trei sferturi cu un top scurt, ambele în nuanțe pastelate, alături de un clutch auriu și vei crea o ținută feminină care îi capteze atenția iubitului tău atunci când te invită la o cină romantică în oraș. 

Cele mai citite

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă